Home Forums Lichamelijke complicaties 13 november: type 1 event in Amersfoort

13 november: type 1 event in Amersfoort

Op Wereld Diabetes Dag (14 november) is er wereldwijd aandacht voor diabetes. Op de vooravond van die dag organiseren Diabetesvereniging Nederland en het Diabetes Fonds een inspirerend programma rondom diabetes type 1 met een interessante mix van wetenschap en herkenbare persoonlijke verhalen.

Kom jij ook? Het is gratis en goed bereikbaar met zowel het OV als de auto. Meld je aan en lees meer op de site van DVN

Tot woensdag 13 november!
Mederwerkers DVN

  • Liv1

  Het lijkt me echt super interessant en zou graag komen, maar op een doordeweekse avond tot 22 uur met ca 1,5 uur reistijd is voor mij niet te doen. En ik kan me voorstellen dat dat voor meer mensen een drempel is.
  Dit overdag organiseren in het weekend zou veel handiger zijn. Niet iedereen woont dichtbij Amersfoort, hoewel het wel een mooie centrale locatie is.

 • Snappen we helemaal, Liv1! Maar we kunnen het niet iedereen naar de zin maken helaas. Op weekenddagen hebben mensen ook vaak verplichtingen (richting mede teamsporters, kinderen enz) en doordeweeks overdag werken veel mensen. We hopen dat we toch voldoende mensen de gelegenheid geven wél bij dit gave evenement aanwezig te zijn. (En we zitten bijna vol, dus daar lijkt het wel op).

  Misschien is er bij jou in de buurt op een dag dat je wel kunt binnenkort iets interessants te beleven. Kijk maar eens op http://www.dvn.nl/watisertedoen

   • Liv1

   Ik krijg regelmatig de mails met de activiteiten in de regio, maar deze zijn vrijwel altijd overdag, gericht op type 2 en voor oudere doelgroep. Tot op heden dus helaas nog geen interessante activiteit tegengekomen.

Er kan niet meer gereageerd worden op het bericht ‘13 november: type 1 event in Amersfoort’.