Home Forums Oproepen 6 Medtronic Enlite sensoren over

6 Medtronic Enlite sensoren over

Dag,
Ik ben vandaag overgestapt van de Minimed 640G naar de Minimed 670G.
Daarbij horen andere sensoren (Guardian sensoren).
Nu heb ik 6 Enlite sensoren over, die dus bij de 640G horen.
Ik heb contact opgenomen met Medtronic, maar die kan ze niet terugnemen.
Wie kan ik hier blij mee maken?
Ze zitten in 2 open gemaakte dozen.
Houdbaarheids datum eind juli 2020.
Ik kan er een pakketje van maken en ik hoef alleen de verzendkosten te ontvangen. Misschien is het fijn om extra sensoren in huis te hebben?
Groet, Lysbeth

  • Ben42

  Hallo Lysbeth,
  Ik ben gebruiker van de 640G. Maar kom niet in aanmerking voor de Minimed sensoren. Ik heb dus wel belangstelling voor de sensoren, dus hoewel ik niet op deze sensoren zal/kan/mag overgaan heb ik er wil ik ze zeker wel een keer proberen. Momenteel gebruik ik de Libre, maar zou graag een keer de sensoren die bij mijn Pomp horen proberen.
  Vriendelijke groet,
  Ben_minimed
  Ben

 • Dag Ben,

  Ik had er geen rekening mee gehouden dat er mensen zouden reageren die nu nog niet op de CGM sensor zitten. Dat geeft niks, maar…
  Je hebt niks aan de sensoren als je de zender / transmitter niet hebt die bij de 640G hoort (Guardian 2 Link). Lijkt op een soort champignonnetje die je aansluit op de sensor en die voor de verbinding zorgt tussen sensor en de pomp. Die van mij was al lang over de garantieperiode heen en heb ik al weggedaan. (Bij de 670G hoort een andere)
  Dus…je kan overleggen met je diabetesverpleegkundige dat je het toch graag wilt proberen en vragen of zij nog een transmitter hebben liggen in het ziekenhuis. Verder heb je ook een “inschieter” nodig om de sensor in te schieten. Ik heb nu een reserve, maar wil deze graag houden. Je kan het proberen bij je DVK, niet geschoten is altijd mis…

  Groet,

  Lysbeth

 • Hallo Lysbeth,

  Als je de sensoren nog hebt dan houd ik me graag aanbevolen. Ik gebruik nu ook de 640G met CGM en zou ze graag als “extra” willen gebruiken.

  Ik hoor graag van je.

  Groet, Marco

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.