Home Forums Hulpmiddelen Aanschaf miaomiao 2

 • Guido

Aanschaf miaomiao 2

Hallo allemaal,
Ik ben voornemens een miaomiao 2 (M) aan te schaffen. Ik wil de M gaan gebruiken icm een smartwatch en telefoon. Ik vraag me af of er mensen zijn die al een M gebruiken en of dit bevalt. Daarnaast zou ik graag willen weten waar jullie de M hebben aangeschaft. Ik heb de Europese en wereldwijde bestelsite gezien maar ben ook diabsmart.nl tegengekomen. Het heeft mijn voorkeur de M aan te schaffen in Nederland maar ik kan weinig vinden over diabsmart op het internet. Overigens ben ik niet actief op social media dus dat kan ik niet als bron gebruiken. Iemand toevallig ervaring met diabsmart?

Ik hoor graag van jullie en alvast bedankt.

Mvg Guido

  • Odouma

  Ik heb de MM2 nu zo’n 3 weken in gebruik. Besteld bij diabsmart.nl. Het is echt een fantastisch apparaatje.
  Ik zou ‘m inderdaad wel gewoon bij een Nederlandse shop bestellen, is toch wat makkelijker met garantie.

   • Guido

   Hoi Odouma,

   Bedankt voor je berichtje. Ik vraag me nog af welke app jij gebruikt. Ik heb het 1 en ander gelezen over xDrip maar die kan ik niet vinden in de app-stores. Ik heb al wel glimp geïnstalleerd die ook zou moeten werken.
   Ik hoor graag van je.

   Mvg Guido

 • Ik heb hier nog een nieuwe set voor 3 maanden Freestyle liggen

  • Jenn

  Hoi Guido,

  Ik heb de MM2 nu 2 weken in gebruik met m’n android telefoon en een Garmin Venu horloge. Ik heb xdrip geïnstalleerd op beiden. Voor je telefoon moet je even googlen. Hij staat niet in de App store. Die moet je via een omweg installeren. Via m’n vriendin haar man die helemaal thuis is in de technische snufjes, raadde wel aan de xdrip te installeren ipv de tomato app.
  In t begin viel m’n verbinding vaak weg. Maar ondertussen wat gerommeld in de batterij optimalisatie en dat is sindsdien top. Maar xdrip is zo uitgebreid dat ik ook nog aan t puzzelen ben wat voor mij ideaal werkt. Ik kan je de aanschaf zeker aanbevelen. Ook besteld via diabsmart

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.