Home Forums Hulpmiddelen Acuut nieuwe (fsl) sensor nodig

 • Tom134

Acuut nieuwe (fsl) sensor nodig

Beste mensen,

Ik ben een weekendje in Zuid Limburg en heb net de sensor van mijn arm afgetrokken met het uittrekken van een T-shirt. Natuurlijk heb ik geen reserve bij me (domdomdom). Wie weet hoe ik snel aan een nieuwe kom? Betalen is geen probleem. Bvd! Tom

 • Ik lees op internet dat ze in Duitsland in de apotheek te koop zijn. Misschien handig om eerst te bellen of ze open zijn en voorraad hebben. Leuk dagje Aken?

  • Ben42

  Je oproepje heb ik doorgezet naar een whatsapp groepje voor de Libre, dit groepje heeft speciaal als doel onderling sensoren uit te kunnen wisselen als iemand met een (tijdelijk) tekort zit. Maar volgens mij is er niemand meer die uit de buurt van Zuid-Limburg komt.

  Zelf zit ik in Zuid-Holland, ik wil wel opsturen, maar zeker met het weekend gaat dat dagen duren.

  ben

  • Ben42

  Ok ik heb contact gelegd met iemand in Zuid-Limburg, de persoon heeft een sensor voor je beschikbaar en zit in de omgeving van Maastricht.

  Zelf zet ik geen telefoonnummers en/of email adressen in deze berichten, als je op een of andere wijze je contact gegevens kunt achterlaten, neem ik contact met je op en geef het nummer door van het contact in Zuid-Limburg.

  Ben
  Helaas ontbreekt op de forum de mogelijkheid om prive contacten te hebben of te onderhouden. Mijn email adres houd ik afgeschermd. Je zult dus zelf een belangen afweging moeten doen. Wel kun je nadat we contact hebben gelegd b.v. met een telefoonnummer dit na het contact weer weghalen, mits dat snel genoeg gebeurd.

  • @ben42 @moderator

   Zogenaamd nieuw lid en 20 porno “spam” berichten zijn gerapporteerd.
   Vervelend dat je zomaar “20” rotzooi berichten kunt plaatsen als je voor het eerst op dit forum bent.

   Dat hier niets tegen te doen is.
   Meerdere malen dit ter attentie gebracht en er schijnt niets tegen te doen. #vreemd #ergernis

   • Tom134

   Heel erg bedankt voor de moeite!
   Ik heb echter al n setje ‘prik’ gekocht dus behelp me tot maandagmiddag met vingerprikjes. Inderdaad vervelend dat je niks prive kunt achterlaten en nu dan ook de spam erbij.

  • Wallie

  Het is ongelofelijk dat z’n product niet snel leverbaar is via een fabrikant. Nergens direct te krijgen alleen per postorder. Ik werk zelf in de apotheek en het is een grote irritatie.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.