Home Forums Behandelaren Behandeling diabetes regio Almere – Lelystad

Behandeling diabetes regio Almere – Lelystad

Hallo,

Ik ben 12 jaar geleden gediagnosticeerd met diabetes type 1. Helaas is er het één en ander gebeurd en getest waardoor het nu onduidelijk is welk type diabetes ik nou eigenlijk heb (na 12 jaar!!). Testen met op anti-stoffen en nieuwe behandeltrajecten hebben erin geresulteerd dat ik ontregeld en verzuurd op de IC terecht ben gekomen. Mijn vertrouwen is natuurlijk behoorlijk beschadigd. Ook mede doordat de gegevens en uitslagen nu ineens niet in het systeem van t ziekenhuis staan. De vraag is nu: Waar kan ik in de regio Almere – Lelystad de beste zorg krijgen voor mijn diabetes??
Quinsulin

  • Wat idioot dat die gegevens verdwenen zijn! Heeft de huisarts of het laboratorium ze niet? Dit moet niet mogelijk zijn!

  • Simonw, nee! Sterker nog het wordt door een externe partij getest. En bij een nieuwe aanvraag kwam er een ander resultaat in het systeem naar voren(1 van de 2). Binnen 2 dagen. Terwijl daar een week voor staat. Gek vind ik! Ik kan het niet echt vertrouwen voor mijn gevoel.

  • Ik loop sinds kort bij het M.C groep in Lelystad een prima arts en diabetesverpleegkundige ik hebt jaren gelopen bij Dokter Fred Storm in het Antonius ziekenhuis Utrecht maar hij ging met Pensioen en gaf mijn het advies om naar Lelystad te gaan ik woon zelf in Almere en de Dokter in Lelystad heet I.H.D.N. Bourass- Bremers maar je moet wel een verwijs brief hebben het telefoon nummer is 0320271888 succes groet Bert

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.