Home Forums Bloedsuikerwaarden Altijd honger, bloedwaardes niet onder controle

Altijd honger, bloedwaardes niet onder controle

hee,

Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik heb altijd super veel honger waardoor ik ook altijd wel veel eet. Ik heb al bijna 7 jaar diabetes type 1. Ik ben nu 18 jaar. Maar doordat ik altijd zoveel honger heb kan ik mijn waardes niet meer onder controle houden. Heeft iemand misschien het zelfde gehad. Of weet iemand misschien een goede oplossing. Ik zou het super graag willen horen.

Groetjes,

 • Op die leeftijd, heel erg lang geleden, kreeg ik een speciaal hongerdieet voorgeschreven met de insuline in verhouding. Ik zou gewoon aan de internist of diëtist vragen of er iets aan te doen is.

  • nafje

  Hoi hoi,

  Ook ik heb dit voor een aantal jaren terug meegemaakt alleen ik had toen helaas nog geen pomp. Ik spoot op die momenten regelmatig bij na het controleren van mijn waardes, daarnaast probeerde ik dingen te eten met zo min mogelijk koolhydraten als extra’s. Ook nu ken ik nog dagen dat ik meer eet als anders maar dit is door mijn pomp gelijk te corrigeren. Maar zou het in ieder geval wel bespreekbaar maken, ik ben er zelf mee aan het klungelen gegaan en dat heeft mij erg veel energie gekost door hoge waardes

  • Anoniem
  • Inactief

  Ik denk dat veel mensen altijd honger hebben, geen weten dus maar denken
  Ik maak dus de keuze om koolhydraatarm te eten omdat ik niet wil aankomen en geen hoge bloedsuikers wil.
  Moeilijk, maar het is niet anders

  • Ik eet al een paar jaar K.H arm, vindt het prettig en lekker.

 • Hoi,

  Ik ben 17 en ik heb dit ook heel vaak. Ik probeer dan dingen te eten waar geen of weinig koolhydraten inzitten. Ook werkt het bij mij beter als ik in 1 keer veel eet zodat ik vol zit en niet steeds kleine dingen eet waardoor ik de tel in koolhydraten kwijt raak.

  Groetjes Loïs

  • Anoniem
  • Inactief

  Doordat ik koolhydraatarm eet en heel ouderwets op vaste tijden evenveel koolhydraten , gaat het bij mij het beste, je went er aan
  Natuurlijk kun je met de pomp normaler leven, maar voor mijn lijf werkt dat niet

  Het kan niet zoals het moet, dus moet het maar zols het kan.

  Maar ik zou inderdaad ook net als Lois me wel eens vol willen eten

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.