Home Forums Nieuw met diabetes Blog over het leven met diabetes

Blog over het leven met diabetes

Hi! Ik ben een meisje van 18 jaar jong en heb al 9 jaar diabetes type 1. Mijn waarden zijn niet altijd even stabiel. Een paar jaar geleden kwam ik ook in een depressie terecht. Na een intensieve therapie voel ik me nu beter dan ooit! Wel heb ik af en toe nog een slechte dag en zit het met mijn diabetes ook niet altijd mee.

Sinds kort ben ik een blog begonnen over mijn leven met diabetes. Ik vind het fijn om alles van me af te schrijven, om tips te geven, om nieuwe mensen te ontmoeten en om regelmatig een diy stuk te plaatsen. Zo heb ik mijn diabetes dagboekje zelf gemaakt en heb ik hier een artikel over geschreven.

Ik hoop dat jullie een kijkje nemen en dat ik weer wat nieuwe mensen ontmoet en ervaringen uit kan wisselen!

thelifeofadiabetic.wordpress.com

Bye!

 • Hoi!
  Wat leuk dat je een blog bent begonnen! JONG met diabetes heeft sinds kort ook een Facebookgroep opgericht voor type 1 diabeten tussen de 16 en 30 jaar oud. Als je het leuk vindt om hier lid van te worden stuur gerust een verzoekje (de groep heet JONG met diabetes)! Op deze plek kun je ook weer mensen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Ook zijn we op zoek naar iemand die vlogs voor ons wil maken over zijn of haar leven met diabetes. Mocht je hier interesse in hebben, laat het maar weten ;)

  groetjes,
  team JONG

  • Hi! Ik heb een verzoek gestuurd, erg leuk! En ik heb zeker interesse in het maken van vlogs! Kan ik hier ergens meer informatie over vinden en zijn de vlogs dan voor op de Facebook pagina?

   Groetjes,
   Devlin

 • Hoi Devlin,

  Leuk dat je je hebt aangesloten bij de groep! Zou je misschien contactgegevens kunnen sturen naar jong@dvn.nl? Dan kunnen we binnenkort even kijken wat de mogelijkheden zijn.

  groetjes,
  team JONG

 • Je blog is echt leuk en ik volg je nu ook op Instagram! :)

  • Dank je wel! Wat leuk, hoop dat je mijn foto’s en quotes ook leuk vind :)

 • Hoi Devlin,
  Ik heb je blog bekeken, leuk om te lezen!
  Helaas kan ik op je blog geen reactie achterlaten, ik zit zelf niet op wordpress. Dus laat ik je hier weten dat je vooral door moet gaan met schrijven :) Ik ga nog eens vaker op je blog kijken.
  Groetjes!

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.