Home Forums Hulpmiddelen Caresens N

Caresens N

Heeft een van jullie ervaring met de Caresens N? Ik zie dat alle functies die ik wil er op zitten maar twijfel aan de betrouwbaarheid van deze meter.

Is deze makkelijk in gebruik?
Word deze vergoed door je verzekering?
etc

Ik heb op internet gezocht maar kan niks over de vergoeding vinden.

 • Ik heb, voor ik de FSL kreeg, een aantal jaren de CareSens Pop
  CareSens Pop
  en de CareSens N Premier 0 gebruikt
  CareSens Premier
  Het voordeel van die laatste is dat het bluetooth heeft en heel duidelijk afleesbaar. Als je de app SmartLog op je telefoon download, dan vangt die het signaal op van de CareSens N en heb je je waarden op de app. Daar kun je zelf informatie aan toevoegen, zoals minimum en maximum waarden, die in verschillende kleuren wordt weergegeven. Je kunt maaltijden aangeven en eigen notities. Ook zie je overzichten en kun je dat naar hun website synchroniseren.
  Ik vond beide heel gebruiksvriendelijk. De CareSens Pop is klein en handzaam, maar heeft geen bluetooth.
  En betrouwbaar…ze hebben allemaal afwijkingen. Belangrijk is dat je erop kunt vertrouwen als je te laag of te hoog zit. Ik heb daar geen problemen mee ondervonden.

  Voor mij een aanrader.

 • Hi Theo,

  Zelf ben ik nieuw en zonder insuline, dus mijn meter sowieso niet vergoed. Heb de caresens N premier en ben er blij mee.

  Volgens de keuzelijst wordt hij door iedereen vergoed: https://www.keuzehulpbloedglucosemeter.nl/meters/caresens-n-premier?q=gQKAArRr-c6be

  Succes!

 • Thanx voor de feedback. Ik ga er mee aan de slag!

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.