Home Forums Bloedsuikerwaarden Foutmelding bij freestyle navigator, wie ook?

Foutmelding bij freestyle navigator, wie ook?

Hallo, ben 4 maanden gebruiker vd freestyle navigator 2. Voorheen gebruikte ik 4 jaar met veel plezier zijn voorganger de 1.5. Voor de kenners is bekend dat de sensoren á €55,- per stuk erg duur, en officieël maar 5 dagen bruikbaar zijn. Het gaat goed, maar soms geeft de ontvanger voortijdig foutmeldingen aan. Zijn er medegebruikers die deze ervaring ook hebben.

  • Mabmab

  Goedemorgen,

  Ik heb hier ook last van , en niet zo,n klein beetje ook.De fabrikant weet niet hoe het kan .Ik moet er nog een paar mnd mee doen voor ik over kan op een ander systeem.

  • Hallo mabmab,

   Ik heb een freestyle Libre gekocht en heb hier 1,5 maand mee gewerkt. Omdat het zonde ėn te duur is de resterende sensoren van de freestyle Navigator niet te gebruiken ben ik weer met de Navigator gestart. Omdat de Navigator lange tijd niet gebruikt was moest ik hem laden en opnieuw instellen, dus ’n nieuwe reset omdat de accu helemaal leeg was. Nu doet hij het inmiddels 4 weken zonder problemen.

   Mijn advies; Reset de meter of laat de accu helemaal leeg lopen ha,ha als je niet weet hoe je hem moet resetten. Weer serieus je kunt de freestyle resetten mbv een lange dunne naald. Op de achterzijde zit boven de Fr van de FreeStyle naám een klein gaatje. Via dit gaatje kun je het reset knopje mbv de naald bedienen. Zorg er voor dat je de naald recht standing invoerdt. Succes er mee.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.