De vlag hangt uit

Een gastblog van een ervaringsdeskundige moeder met een beroep als coach. Leuk om even mee te kijken in Neliekes leven…

DE VLAG HANGT UIT

De vlag hangt uit, het diploma is in the pocket. Dit succes mag gevierd worden en hoe. Als de mentor belt, ben ik als moeder haast nog blijer dan mijn zoon. Ik spring letterlijk een gat in de lucht en ga helemaal uit mijn dak van blijdschap.

Lekker belangrijk

Nou denk je misschien, het is maar een papiertje, maar wel een waar 5 jaar bloed(suikers en prikken), zweet en tranen aan vooraf zijn gegaan. Vooral van de ouders. Een puber boeit het niet. Lekker belangrijk duh.

Nu is het feest. Dat is niet altijd zo geweest.

Donderslag bij heldere hemel

Graag stel ik me even voor: ik ben Nelieke, ik zie mijzelf als levensgenieter en optimist. Puur, enthousiast en gevoelig. Mijn passies zijn reizen, natuur, mensen en sporten. Ik ben moeder van twee pubers, een zoon van 17 met diabetes en een dochter van 14. Onze zoon kreeg op 2-jarige leeftijd type1. Een donderslag bij heldere hemel.

Inmiddels zijn we 15 jaar en een leven vol met ervaringen verder. Als geen ander weet ik hoe het voelt. Om er 24 uur per dag en zeven dagen per week bij betrokken te zijn. En weet ik hoe lastig het is om dit te combineren met je werk en alle andere aspecten van je leven.

Ballen in de lucht

Het medisch team helpt jou met jouw vragen, maar hoe gaat het met jou als ouder? Een chronische aandoening heeft nogal een impact op het hele gezin. Hoe houd jij alle ballen in de lucht en blijf je zelf in balans? Daar liep ik de afgelopen jaren zelf ook tegenaan. Graag neem ik je in mijn volgende blogs mee in een kijkje in ons leven. Om te laten zien hoe ik dat doe. Leuk als je reageert!

Nelieke,

Life Coach, http://www.Nelieke-Lifecoaching.nl

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.