Home Forums Oproepen Deelnemers (dm2 patienten) gezocht voor het H2O onderzoek van het Erasmus MC

Deelnemers (dm2 patienten) gezocht voor het H2O onderzoek van het Erasmus MC

Samen met het Erasmus MC ondersteunen wij het H2O project.
Het H2O (Health Outcomes Observatories) project is de grootschalige samenwerking om gerapporteerde patiëntgegevens te verzamelen en op te nemen in de gezondheidszorg op zowel individueel als groepsniveau. Doel is om zorgverleners en patiënten dezelfde ‘taal’ te laten spreken.

Net zoals het Erasmus MC zijn wij van mening dat dit de stem van u als patiënt zal versterken, zodat u in heel Europa en daarbuiten een centrale rol zal kunnen blijven spelen.

In totaal zijn er nu 23 instellingen van wereldniveau bij H2O betrokken, waaronder universitaire ziekenhuizen, patiëntenorganisaties en partners uit de industrie. U kunt daar aan mee doen.

Wij zoeken met het Erasmus MC mensen met diabetes type 2 die drie online vragenlijsten willen invullen, waarin de onderzoekers u vragen om uw ervaringen met diabetes te delen. Invullen van zo’n vragenlijst duurt ongeveer 20-30 minuten duren. Daarbij wil de onderzoeker graag op 6 december een digitaal groepsgesprek houden via MS TEAMS.
Uw antwoorden op de vraagstellingen van de onderzoekers doen er toe. Daarom vinden wij het belangrijk dat leden van Diabetesvereniging Nederland hier aan mee kunnen doen.

Als u mee wil doen, laat dit even weten aan mw. A. Huberts, arts-onderzoeker van het Erasmus MC a.huberts@erasmusmc.nl. Mw. Huberts zorgt er dan voor dat u de vragenlijsten krijgt. Mocht u vragen hebben, dan kunt u haar ook via de mail bereiken.
Wij danken u, mede namens het Erasmus MC, voor uw deelname.

Namens het ErasmusMC, Hans de Rooij Diabetesvereniging Nederland

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.