Home Forums Nieuw met diabetes dexcom 5 op iphone – pushmeldingen?

dexcom 5 op iphone – pushmeldingen?

hallo
ik weet niet of ik in de juiste rubriek zit maar ik heb een vraag over de dexcom g5
ik heb een aantal maanden vanuit het ziekenhuis de dexcom 4 gebruikt. nu heb ik zelf de 5 aangeschaft en deze is gisteren binnen gekomen. Je kunt de waarden op je iphone aflezen.

ik vraag me af of je ook de waarden mbv een ‘pushmelding’ kunt aflezen? of dat je alleen elke keer de app moet openen om je waarden te zien? waarschuwingen komen bij mij namelijk wel in meldingen zoals geen bereik etc.

weet iemand dat uit ervaring?

  • Ik heb zelf ook de dexcom G5 en wil dit ook graag meteen op mijn scherm kunnen inzien. Theoretisch is het mogelijk; https://www.dexcom.com/g5-app-update. Echter, dit is een update die niet bij mijn app store verschijnt.. Ik heb wel de laatste iOS update en heb echt geen idee waarom ik de nieuwste dexcom update niet krijg. Wellicht is hij niet beschikbaar in Nederland? Ik heb versie 1.1.5. Schijnbaar heb je versie 1.2.3 nodig voor widgets. Wil je het laten weten indien jij er nog wel achterkomt hoe het werkt? Dankje!

  • Ik heb het even nagevraagd aan Zkopehealthcare, en de laatste update is inderdaad niet beschikbaar in Nederland. Dus vooralsnog kun je je waardes niet inzien zonder je iPhone eerst te openen. Ze verwachten wel dat de update binnenkort ook in Nederland beschikbaar zal zijn.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.