Home Forums Hulpmiddelen Dexcom G6: Problemen met het verwisselen van de zender.

Dexcom G6: Problemen met het verwisselen van de zender.

Kan iemand mij helpen bij het verwisselen van mijn sensor en ook van de zender is er iets fout gegaan bij het installeren. Stappenplan doorlopen zoals het hoort maar toch is op de een of andere manier de code van de sensor niet opgeslagen terwijl het stappenplan gewoon verder ging en ik de stappen dus ook ben blijven vervolgen.
Echter na het invoeren van de code van de zender gaf die na 30 minuten aan dat de zender niet was gevonden en moest ik opnieuw de zender code invoeren. Dit tot 2 maal toe herhaald. Echter bij het controleren van de instellingen zag ik daar staan dat de sensor niet geplaatst zou zijn (was die dus wel alleen is die niet geregistreerd). Probleem is nu dat ik geen nieuwe sensor kan inbrengen want de stop knop is geblokkeerd en ik alleen maar de melding krijg dat ik de code van de zender in moet voeren. Het is dus gewoon niet mogelijk om een sensor te plaatsen.
Heeft iemand hier ervaring mee en heeft diegene voor mij de oplossing? Ik bereik momenteel niemand van Dexcom, vandaar dat ik het nu via deze weg probeer.
Bedankt alvast voor de reacties.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.