Home Forums Oproepen Diabetes en topsport

  • Jenna

Diabetes en topsport

Mijn dochter Jenna is 14 jaar en heeft vanaf haar 4e diabetes, vanaf haar 6e jaar is Jenna begonnen met Karate en dit doet ze nu op internationaal niveau, het is niet altijd makkelijk tijdens trainingen en toernooien om de waardes onder controle te houden het gebeurd vaak dat zij te lage waardes heeft en even moet stoppen tijdens de intensieve trainingen. ook tijdens de wedstrijden komt er nog al wat bij kijken om dit onder controle te krijgen,
Ondanks al die tegenslagen zet Jenna keihard door om maar niet met de diabetes bezig te zijn, 6 dagen in de week trainen, school, bijbaantje en dan nog elke ochtend nog haar krachttraining oefeningen! het maakt mij zo trots om deze kanjer bezig te zien om maar haar doel te halen.
Jenna haar doel is om deel te nemen aan de Europese jeugd karate kampioenschappen in 2021! De 1e stap is gezet ze zit nu bij de nationale selectie en is zelf genomineerd voor sporttalent 2019 van onze gemeente.
Jenna zal aan vele meetmoment toernooien moeten deelnemen in het buitenland zoals in Cyprus, Kroatië, Polen, Oostenrijk, Luxembourg en Nederland. Om Jenna haar droom uit te laten komen word er nogal wat gevraagd op financieel gebied.
Mijn doel is om Jenna haar doel uit te laten komen, vandaar ook deze oproep.
Wie kan ons helpen om haar droom werkelijkheid te laten worden?

Mocht iemand Jenna willen steunen in de link hieronder is Jenna haar crowdfund pagina.

https://getfunded.nl/campagne/8436-de-weg-naar-het-europese-kampioenschap-karate

Dank jullie wel namens een trotse vader

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.