Home Forums Oproepen Diabetisch macula-oedeem / retinopathie

Diabetisch macula-oedeem / retinopathie

Beste lezers,

Mijn naam is Teuntje van Oss. Op 29 maart a.s. organiseren wij van samhealth (een onderzoeksbureau in de zorg) een online co-creatiesessie met verschillende betrokkenen, waaronder huisartsen, internisten, oogartsen, verpleegkundigen en patiënten, over het zorgpad van diabetisch macula-oedeem (DME) en diabetisch retinopathie patiënten. Dit doen wij samen met Novartis, een producent van geneesmiddelen op dit gebied.

Tijdens deze sessie zullen wij het traject van DME-patiënten doornemen en kijken naar mogelijkheden voor verbetering voor de patiënt.
Hiervoor zouden wij heel graag nog iemand willen laten aansluiten die zijn/haar verhaal wil doen en mee wil praten over het hele traject dat deze mensen afleggen, en waar eventuele verbeterpunten liggen.

De sessie zal online (via zoom) plaatsvinden van 18.30 tot 21.00 uur op maandag 29 maart.
Voor deelname ontvangen de deelnemers van samhealth per bank een vergoeding van € 62,50,- (conform CGR-richtlijnen).

Uw hulp wordt zeer op prijs gesteld, sessies als dit geven ons de kans om het net iets aangenamer te maken voor mensen met deze aandoening. Graag verneem ik of u in de gelegenheid bent ons hierbij te helpen. Mocht u nog aanvullende vragen hebben, neemt u dan gerust contact op.

  • Siety

  Dag Teuntje,
  Ik lees nu je bericht.
  Ben je inmiddels al voorzien van een deelnemer?
  Zo niet, kunnen we dan even contact hebben om na te gaan of ik een geschikte deelnemer ben?
  groet, Siety / sw.vanderveen@hetnet.nl

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.