Home Forums Hulpmiddelen Enlite sensor medtronic niet verkrijgbaar

 • marit

Enlite sensor medtronic niet verkrijgbaar

De enlite sensoren zijn weer eens niet verkrijgbaar. Hebben ze nu bewust aan het einde van het jaar een te kleine voorraad? Ik heb gevraagd of ze een enkele sensor kunnen sturen die hebben ze nl ook voor als er een sensor niet goed is, maar dat doen ze niet. Ik had in oktober al aan mijn dvk gevraagd de machtiging te verlengen. Dat heeft ze niet gedaan, toen was ze op vakantie en nu is ze langdurig ziek. Een andere dvk heeft de machtiging nu geregeld maar inmiddels zijn nu de sensoren op.
Ik vind het een slechte zaak van medtronic dat ze hun medische hulpmiddelen niet kunnen leveren.
Is er misschien iemand in de buurt van Zandvoort die een enlite sensor te leen heeft behorende bij de 640 pomp?

  • Liv1

  Ik kan je er niet mee helpen.
  Wel heel erg vervelend dat fabrikanten soms zo weinig voorraad opbouwen. Met de FSL gaf het mij vorig jaar ontzettend veel stress, dat kun je niet echt gebruiken. Hopelijk is er snel een oplossing voor je. Sterkte!

 • Hallo Marit,
  Zelf heb ik dit probleem ook een keer gehad. Toen kon ik een losse sensor lenen van het ziekenhuis.
  Ik woon in Hoorn. Als je geen andere oplossing ziet dan kan je er ook 1 van mij lenen. Maar misschien kan je ook via het ziekenhuis vragen of er iemand dichterbij een sensor voor je te leen heeft.
  Trouwens, ik ben onder behandeling in het ziekenhuis in Hoorn en we hebben een keer een gezamenlijke bijeenkomst gehad met sensor-gebruikers. Dit was erg zinvol, en een fijne bijkomstigheid is dat we, in geval van nood, een beroep kunnen doen op elkaar.
  Misschien is dat een idee voor jou.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.