Home Forums Medicijnen Ervaring met alle medicatie laten bezorgen

Ervaring met alle medicatie laten bezorgen

Hallo mijn vraag is dus of er mensen zijn die ervaring hebben met niet alleen hun diabetes spullen te laten bezoren door Mediq maar ook de rest van hun medicatie?

 • Ik ben al 40 jaar lid van de DVN en alles komt met Post.punt.NL
  Feilloos.

 • Als meer mensen dat gaan doen, zijn er straks geen apotheken meer. Je zal dan maar eens spoedmedicatie (antibiotica) nodig hebben, dat bezorgen ze met de post niet zo snel.

  • Insuline wil ik niet via de post ivm het koel houden. Je bent toch afhankelijk van post.nl en er gaat toch wel eens wat mis met een pakketje. Met insuline wil ik geen risico nemen.

   Ik zou eerlijk gezegd ook graag mijn andere diabetesspullen het liefste gewoon bij de apotheek halen. Geen gedoe met wachten op pakketjes of daarvoor thuis moeten blijven. Mediq doet het prima daar niet van, maar ik vind het maar een gedoe. Helaas kan het niet anders.

   @yvonne: sorry perongelijk specifiek op jouw bericht gereageerd, maar het moest algemeen zijn in het topic…

   • Geeft niks. Ik vraag en krijg een antwoord.persoonlijk of niet.

 • Weinig verschil dus. Ik moet nu als er al spoed bij zit naar een andere plaats,ik heb geen auto en heb ook niet iemand in de buurt die dat even kan ophalen,of ik kan naar een bestelling terug naar de apotheek omdat ik medicatie van een ander in de tas heb of verkeerde medicatie die op de lijst staan bij mij als niet veranderd mogen worden.

  • Mini

  Ik krijg alles in één keer per pakketpost bezorgd. Dus zowel sensoren, pods, batterijen en insuline. Week van tevoren krijg ik mail met de bezorgdatum, dag van tevoren sms met tijdsblok.
  Het is medische ‘post’, dus geen PostNL hier. Insuline wordt gekoeld geleverd, wordt heel keurig mee omgegaan.
  Heel fijn ieder kwartaal deze post!

  • Antje

  Yup, alles via Mediq, superfijn!
  Bij mijn apotheekhoudende huisarts altijd gedoe, geen waarschuwing als er iets niet op voorraad is, nooit meedenken.
  Ik ben heel erg blij met Mediq, scheelt me ontzettend veel stress!

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.