Home Forums Behandelaren FreeStyle libre sensor pijn in arm met uitstraling in de hand.

FreeStyle libre sensor pijn in arm met uitstraling in de hand.

Zijn er mensen die ook een gevoelige arm met af en toe pijn in de hand
Ik heb de sensor nu 24 uur op/in maar ik vind het eerder een vervelend iets dan dat ik blij word.
Zoek mensen met dezelfde ervaring om te kijken of ik door moet zetten of verwijderen
Hartelijk dank voor de reacties

 • Ik heb dit de eerste keer gehad dat ik de FSL gebruikte. Ik had blijkbaar in een spier geprikt, en dat gaf een paar dagen een zeurend, beurs gevoel. Normaal gesproken zou het na een paar dagen moeten wegtrekken.
  Ik zou de sensor dus lekker laten zitten, tenzij je er echt teveel last van hebt natuurlijk. Succes!

  • Roelie

  Herkenbaar! Inmiddels heb ik de 3e sensor in gebruik en vanaf het begin pijn in de betreffende arm en schouder (niet in hand); lijkt op flinke, zeurende spierpijn. Pijn trekt niet weg. Last weegt voor mij echter nog niet op tegen de lusten van ’t apparaat… Voorlopig ga ik er wel mee door. Misschien gaat het t.z.t. over? Sterkte Mic!
  vr.groet, Roelie

  • cardu

  Ik heb geen uitstraling naar de hand, maar af en toe gewoon pijn in mijn armen. Ook daar waar geen sensor zit. Ik vraag me af of door het herhaaldelijk inbrengen van een sensor in de arm je een soort verstoring en dus last van het bindweefsel in je armen kunt krijgen. NB ik draag een sensor al sinds 2015, dus nu 4+ jaar).

  Is er iets bekend over langetermijn effecten van het dragen van een sensor?

  • suzyQ

  Hallo, ik heb dit probleem ook. De ene keer krijg ik (ongeveer 12 uur na plaatsing sensor) pijn in m’n nek, de andere keer m’n arm. Deze pijn wordt steeds erger, totdat het niet meer te doen is. De sensor moet er dus af, daarna gaat het langzaam weer beter. Ik weet dat doet eerste bericht over dit onderwerp uit 2017 komt en ik vroeg me af of 1 van jullie al een oplossing hiervoor heeft? Alvast bedankt voor jullie reactie.

 • Hier ook last van de arm. Het Lijkt wel of er ’n spiertje is geraakt. Dus de sensor er maar vanaf gehaald en even op de vingerprik.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.