Home Forums Hulpmiddelen FreeStyle Libre

 • JoostJ

FreeStyle Libre

Leuk was het de 1e keer dat ik deze sensoren mocht gebruiken. totdat ik er achter kwam dat de plaklaag onder de sensor brandwonden veroorzaakte. Dus ruim 1 jaar geleden gestopt. Nu is er iemand die mij probeert te helpen. Bij de 1e sensor is dit helaas al na een 1/2 dag mislukt.
Waarom ik dit hier post omdat volgens mij veel Diabeten dit probleem hebben maar in heel Nederland niemand een oplossing heeft of er naar op zoek is. En bij Abbott Diabetes Care waar dit produkt gemaakt wordt en waar toch erg slimme mensen zitten is men te beroerd om ook maar iets te veranderen of mij op de hoogte te houden.
De verkoop gaat schijnbaar zo goed dat deze mensen niet belangrijk zijn voor hen!
De belangrijkste vraag die ze stellen heeft te maken met verzekeringen en verkoop.
Is er iemand met een oplossing voor mij of liever gezegd ons.

  • koen

  Er zijn hier meerdere topics over voorbijgekomen. Je kunt evt. vast de oude topics doorpluizen. Volgens mij heeft Abbott op een gegeven moment de lijmlaag aangepast, wat voor sommige hielp en voor anderen juist weer de problemen inzette.

  Ik ben wel benieuwd wat nu geprobeerd is en waarom het na een halve dag al mislukt is, dat kan waardevolle info zijn voor de volgende die hier mee komt ;). Het moge iig duidelijk zijn dat er nog geen eenduidige oplossing is voor de kleine groep pechvogels die dit ervaart. Anders had Abbott zich die oplossing vast wel eigen gemaakt en naar buiten gecommuniceerd.

 • Op aanraden van mijn DVK heb ik dit gekocht: Skin Tac.
  Ik trok de eerste keer de FSL bijna gelijk weer los, met de Skin Tac blijft keurig alles op z’n plaats, de volle 14 dagen. Volgens mij verkoopt de DVN dit, ik heb het bij Bosman vandaan.

  • Ben42

  zie voor een aantal links het bericht :

  https://diabetestrefpunt.nl/bericht/pomp-verstopt/

  Hierin heb ik een bericht geplaatst, waarin een aantal links, betreffende huid irritaties en vastplakken van de FreeStyle Libre.
  In dit forum kan ik helaas geen stukken uit dat bericht knippen en plakken zodat de links intact blijven. Daarom maar zo.

  Meld hier in de groep even terug, wat je met onze adviezen hebt gedaan en wat het effect ervan is. Voor de toekomstige bezoeker is het ook prettig om te weten wat is geprobeerd en wat wel en niet werkt.

  Houd ons op de hoogte.
  Ben

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.