Home Forums Hulpmiddelen FSL Reader: Veel foutmeldingen en ontbreken van stukken in de grafiek

  • Albo00

FSL Reader: Veel foutmeldingen en ontbreken van stukken in de grafiek

De laatste sensor gaf in de eerste dagen heel veel foutmeldingen in de foutenlog; meer dan 8 verschillende. En er ontbraken ook stukken in de grafiek op de reader. Buiten het feit dat ik met zeer grote regelmaat de melding kreeg dat de sensor niet gevonden kon worden. En niet altijd was er een foutmelding in de log als er een stuk van de grafiek ontbrak.
Ik heb dit, uiteraard, gemeld bij Abbott en ze hebben direct een nieuwe sensor opgestuurd met het verzoek om de sensor direct te verwijderen en terug te sturen. Nu zat ik het buitenland en als ik de sensor zou verwijderen had ik geen informatie meer dus dat heb ik maar even nagelaten totdat ik deze week weer thuis kwam.
Maar het rare was dat in de dagen nadat ik het gemeld had het aantal meldingen, ontbreken van stukken in de grafiek en meldingen van niet vinden va de sensor afnamen…..
Heeft iemand dit wel eens meegemaakt?

  • Was het in dit buitenland erg warm? Dat gaf bij mij problemen.

      • Albo00

      Nee, Toen ik in het noorden van Australië was deed de sensor die ik toen gebruikte gewoon wat hij moest doen. En daar was het 40+ graden. Het was rond de 20 – 25 graden met deze vreemde gebeurtenissen.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.