Home Forums Hulpmiddelen FSL2 upload problemen

FSL2 upload problemen

Goedemiddag,

ik heb sinds eind januari type 1 diabetes en heb vrij snel de freestyle libre 2 gekregen, en gebruik nu mn 3e sensor. Ik scan via mijn telefoon (heb geen reader gekregen) en die upload automatisch mijn waardes naar libreview welke het doorstuurt naar mijn ziekenhuis, althans dat deed het. De eerste 2 sensoren deden het goed en het ziekenhuis kon zonder problemen meelezen, maar 1 dag nadat ik de 3e sensor heb geplakt (sinds 23 feb.) upload mijn telefoon de scandata niet meer naar libreview waardoor mijn ziekenhuis al sinds 23 februari mijn waardes niet meer kan zien. Ik heb net met abbott gebeld en die weten ook niet waar het door komt, mogelijk omdat de Librelink app geupdate moet worden wat binnenkort zou gebeuren. Weet iemand hier misschien wat mogelijk de oorzaak zou kunnen zijn? Ik hoop stiekem dat zodra ik mijn nieuwe sensor plak aankomende woensdag het probleem zichzelf op lost, maar anders sta ik toch wel voor een uitdaging. Alvast bedankt!
vriendelijke groet,
Jasper

  • Ben55

  Goedemorgen Jasper,

  Ik gebruik ook de FSL2 met de LibreLink app en heb zojuist even in LibreView gekeken en de data wordt gewoon geupload. Gebruik je een Android of een Apple telefoon?
  Ik gebruik een Samsung Galaxy S8 en volgens mij worden de apps automatisch geupdate.
  Het lijkt me dat als de sensor wel communiceert met LibreLink dat het niet aan de sensor kan liggen. Ik zou, voordat je de nieuwe sensor activeert, de app opnieuw installeren en de instellingen even nalopen. Is LibreView nog wel juist gekoppeld met LibreLink?

  Succes!

  Mvg Ben

 • goedenavond,

  ik heb een android telefoon (samsung galaxy S20+ 5G), volgens libreview is mijn telefoon wel juist gekoppeld, maar geeft aan dat de laatste data upload ook maar van 23 feb is. ik zal eens proberen de app opnieuw te installeren voor mijn volgende sensor aankomende woensdag. Bedankt!

  gr. Jasper

 • toch maar meteen even geprobeerd de app opnieuw te installeren en ja hoor, hij stuurt zn data weer door naar de computer. ben nu alleen wel alles wat op m’n telefoon stond kwijt, maar belangrijkste is dat het ziekenhuis weer mee kan kijken. Bedankt!

  • Ben55

  Als het weer gebeurt probeer dan eens het volgende:

  Hou je vinger wat langer op et app-icoon van LibreLink dan verschijnt er een menu’tje en als je dan kiest voor “Info” kun je de app “Gedwongen stoppen” Als je de app daarna opstart is hij als het ware gereset en heb je een goede kans dat deze weer werkt. En je hebt je oude data nog

  • ik ga het de volgende keer proberen, bedankt!

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.