Home Forums Oproepen Gesprek over digitalisatie met mensen die type 2 diabetes hebben

Gesprek over digitalisatie met mensen die type 2 diabetes hebben

Hallo,

ik ben Kerstin en doe een studie naast mijn baan in bedrijfseconomie met focus op digitale transformatie. Momenteel ben ik bezig met mijn bachelorscriptie “Digitalisatie/digitale transformatie – hoe de klant de digitale verandering ervaart.”

Daarvoor ben ik op zoek naar mensen met type2diabetes. Het gaat om vragen zoals “Denk je dat je betrokken bent bij digitalisatie?” of “Via welke kanaal zal je meer informatie over type2diabetes zoeken?”

Heb je tijd voor en gesprek met mij? Ga ervan uit dat het max 1 uur zal duren. Alvast bedankt aan de community dat ik van jullie mag leren.

Groetjes,
Kerstin

Ik wil hier graag gelijk aangeven dat mijn aanvraag met betrekking op mijn bachelorscriptie zijn en onafhankelijk is van mijn werk als Project Manager bij Boehringer Ingelheim. De verzamelde inzichten en lessen uit mijn bachelorscriptie kunnen echter gedeeld worden met Boehringer Ingelheim.

Het is voor mij belangrijk om ook mede te delen welke persoonlijke gegevens ik verzamel, hoe de gegevens worden gebruikt en hoe het proces kan beinvloed worden. Tijdens het gesprek zal ik nadere informatie delen.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.