Home Forums Oproepen Gezocht! Deelnemers met diabetes type 2 voor promotieondezoek (Gelderland)

Gezocht! Deelnemers met diabetes type 2 voor promotieondezoek (Gelderland)

Beste lezer!

Gezond eten is belangrijk als je diabetes type 2 hebt, maar het is niet altijd makkelijk! Als wetenschapper heb ik een leefstijlprogramma ontwikkeld wat hopelijk helpt om gezond eten in het dagelijks leven wat makkelijker te maken. Dit leefstijlprogramma heet het D2SAL-programma en is gebaseerd op meerdere afgeronde en gepubliceerde onderzoeken. Dit is dus geen profielwerkstuk of afstudeeropdracht; dit is een ‘echte’ wetenschappelijke studie.

Nu wil ik graag feedback op het D2SAL programma van mensen met diabetes type 2 voordat we het D2SAL programma op grotere schaal in de praktijk gaan testen. Ik ben wetenschapper… maar jij bent de echte expert op het gebied van diabetes type 2. Ik zou graag van je willen leren!

Ik ben daarom opzoek naar 6-10 personen die diabetes type 2 hebben. Wij zullen dat met z’n alle 1 keer afspreken. Tijdens deze bijeenkomst vertel ik over het D2SAL programma en mag jij jouw mening over het programma geven (zou jij aan dit programma meedoen? Welke onderwerpen vindt jij moeten worden besproken? Wat mis je nog). Deze bijeenkomst zal op een audiorecorder worden opgenomen. Jouw feedback zal worden gebruikt om het D2SAL programma aan te passen en te verbeteren! Met jouw input kan ik straks nog veel meer mensen met diabetes type 2 helpen! Jouw mening is belangrijk!

Ik zou de bijeenkomst graag in februari willen organiseren. De exacte datum, tijdstip en locatie wordt in nader overleg met de geïnteresseerden bepaald. Ik zorg dat er een hapje en drankje aanwezig is. Eventuele reiskosten worden vergoed en alle deelnemers zullen een leuke presentje van mij ontvangen na afloop :)

Heb je interesse in het deelnemen in deze bijeenkomst? Of heb je nog vragen? Laat het weten in een reactie of stuur mij meteen direct een mail: kristel.polhuis@wur.nl

Ik hoop dat hier een paar kanjers zijn die mij willen helpen!

Vriendelijke groet,

drs. Kristel Polhuis
Vakgroep Health&Society
Wageningen Universiteit

    • Yboere

    Ik wil mee doen maar naar toe gaan niet
    Groetjes Yvonne

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.