Home Forums Oproepen Gezocht probleem voor innovatieproject

Gezocht probleem voor innovatieproject

Hallo,
Wij zijn Susanna, Hilde, Jeske, Koen en Ilse. Wij studeren geneeskunde aan de Radboud universiteit in Nijmegen. In het eerste jaar hebben wij hier een innovatieproject waarbij we een probleem uit gezondheidszorg moeten proberen op te lossen. Nu vroeg ik me af of iemand ons misschien wilde helpen met het vinden van een probleem. Dit kan over alles gaan waar u bijvoorbeeld in het dagelijkse leven tegenaan loopt, of wat u tijdens de behandeling is opgevallen. Heel erg bedankt als u met ons mee wilt denken.
Met vriendelijke groeten,
Susanna Bijsterbosch

  • Jasper

  Hoi,
  Gelukkig, helaas voor jullie, heb ik niet echt problemen waar ik tegen aanloop. Het enige waar ik wel eens last van heb zijn voor mij onverklaarbaar hoge bloedsuikers. Het lijkt wel eens of ik sommige tijden veel meer insuline nodig heb als gewoonlijk.
  Het zou fijn zijn te begrijpen waar dat aan ligt zodat ik ze kan voorkomen of er goed op kan reageren.

 • Daar heb ik ook niet meteen een antwoord op. Wel leuk dat jullie aan diabetes denken! Moeten jullie alleen een oplossing bedenken of ook uitvoeren? Dat tweede zou de mogelijkheden behoorlijk beperken vanwege de haalbaarheid binnen jullie studie.
  Bedenk iets anders dan een nieuwe app als jullie origineel willen zijn. Er zijn hier al te veel oproepen voor nieuwe apps geweest, die nooit gebruikt gaan worden. Dat zou zonde van jullie tijd zijn.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.