Home Forums Oproepen Gezocht: respondenten tussen de 40 en 65 jaar met diabetes type 2

Gezocht: respondenten tussen de 40 en 65 jaar met diabetes type 2

Hallo allemaal!
Ik ben Marceline, 4e jaars studente van de opleiding International Lifestyle Studies in Tilburg aan de Fontys. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek over diabetes type 2. Ik merk dat het lastig kan zijn om met diabetes 2 op locatie tijdens vrijetijd activiteiten (denk aan dagjes uit met familie/vrienden/collega’s) passende voeding te vinden voor bij uw dieet. Met mijn onderzoek wil ik daarin een mogelijke oplossing voor vinden zodat ik uw kwaliteit van leven op dat gebied een stukje kan verhogen.

Ik ben op zoek naar mannen en vrouwen tussen de 40 en 65 jaar met diabetes type 2 die moeite hebben met het vinden van de juiste voeding tijdens hun vrijetijdsbesteding.

Wat te verwachten: Ik zal u vragen om een dagboekje bij te houden voor 5 dagen en daarbij dagelijks foto’s te maken van uw voeding. Daarnaast zal ik nog een diepte-interview met u houden. (Het is ook mogelijk om alleen het diepte-interview te doen.)
Herkent u uw zelf in de doelgroepomschrijving en helpt u mij graag afstuderen? Laat het mij weten door een reactie achter te laten. Ik zal dan persoonlijk contact met u opnemen.

Met vriendelijke groet,

Marceline

  • Kila

  Hallo Marceline,
  ik ben eventueel bereid om een bijdrage te leveren aan je onderzoek. Ik voldoe aan je profiel.

  Wacht je reactie af,

  met vriendelijke groet,
  Anta Huizinga

  aahuizinga@gmail.com

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.