Home Forums Hulpmiddelen Guardian Sensor (3)

 • Nickie

Guardian Sensor (3)

Hallo allemaal,
Omdat ik van de GCM ben overgestapt naar de FSL heb ik meerdere Guardian sensor (3) sensoren over.
Kan ik hier iemand blij mee maken? Wellicht is het handig als je in de buurt van Harlingen woont zodat we geen gedoe met verzenden hebben. Uiteraard is verzenden ook mogelijk :-)
Met zonnige groet,
Nic

  • Ben42

  Hallo Nickie,

  Is het niet verstandiger om eerst de oude voorraden op te maken en daarna pas over te gaan op het nieuwe systeem? Dat doe ik normaal ook bij mijn keukenvoorraden en in dit geval zijn de kosten wel wat hoger dan een pak hagelslag.

  Bij het overschakelen naar een nieuwe infuusset, sensoren en dergelijke probeer ik altijd eerst de oude voorraad weg te werken. Mij lukt dat ook niet altijd b.v. omdat je nog wel reservoirs over hebt zonder de bijbehorende infuussets, maar ik probeer het zo uit te kienen dat de versplilling zo klein mogelijk is.

  Ben

   • Nickie

   ik kon die sensoren niet langer gebruiken ivm ernstige allergische reacties. En aangezien ik niet wil verspillen vraag ik via deze weg of iemand anders ze kan gebruiken.

  • Ben42

  Dank je wel voor je toelichting. Dat maakt het duidelijk.
  Ben

  • Raph

  Dag Nickie,

  Je bericht is al van lang geleden. Je hebt de sensoren vast niet meer denk ik?

  Ik zou er wel belang bij hebben.

  Vriendelijke groet,

  Raph.

   • Nickie

   Hoi Raph,

   Ik zie nu pas je bericht, zo lang ben ik al niet op dit forum geweest blijkbaar ;-) De sensoren van mijn eerste bericht heb ik idd niet meer maar onlangs heb ik andere versie van mijn Minimed pomp gekregen en daarbij ook weer een nieuw set sensoren. Dit zijn de Guardian 4 sensoren. Er zitten er 4 in de doos. Daarnaast ook een nieuwe transmitter etc.
   Mocht jij ze willen hebben laat het me maar weten.

   Groetjes,
   Nic

   • Hallo nic,

    Heb je heel toevallig nog de transmitter en de guardian 4 sensoren ?

    Gr Remco

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.