Home Forums Hulpmiddelen Hoe FSL updaten op smartphone ?

Hoe FSL updaten op smartphone ?

Omdat ik niet zo handig ben met mijn smartphone wil ik vragen of iemand mij stap voor stap kan uitleggen hoe ik mijn FSL-app kan updaten op mijn Sony Experia ?

 • Gewoon naar de Google app-store gaan en de nieuwste downloaden. Maar ik denk dat de nieuwste ook automatisch wordt geupdate.

 • En als dat niet lukt kun je misschien een buurjongen vragen mee te kijken? Of Abbott bellen… Ik kan je helaas niet helpen: op mijn telefoon is de FSL app überhaupt niet te downloaden 🙃. En toen ik mijn reader wilde updaten bleek ie te oude software te hebben, dus moet ik eerst een nieuwe toegestuurd krijgen. (Al weken…) Maar daarna schijnt de FSL wel nauwkeuriger! Benieuwd of iemand daar al ervaring mee heeft?

  • Allereerst moet de functie NFC op de smartphone aanwezig zijn. Als dat niet zo is
   heeft het downloaden van de app geen zin.

  • Ben42

  Mijn telefoon had de update al automatisch meegekregen. In de Store was geen nieuwere.

  Readers, de update verliep relatief soepel. Download op de computer en daarna naar de Reader. Ook een oude reader (minstens 2 jaar oud, maar waarschijnlijk meer dan 3 jaar), daar verliep de update goed op.

  Wat waarden betreft, is het lastig om te bepalen of er verschillen zijn met de voorgaande software. Nog wel verschillen tussen de reader en de mobiel, maar nog steeds klein.

  Ben

 • Bedankt voor de reacties.
  Kan iemand mij vertellen hoe ik in de Google app-store kan komen om te zoeken naar de FSL-update ?

  • Google play store in zoekbalk invullen – enter toets

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.