Het hoe & waarom van bloggen over je diabetes

Anoniem

Een blog geeft veel voldoening. Ik begon mijn blog http://www.tijgertjerawr.com als bezigheidstherapie en uitlaatklep. Inmiddels is het echt onderdeel geworden van mijn leven. Mijn digitale dagboek.

Iedereen kan bloggen

Na mijn diagnose van diabetes type 1 was dit ook de perfecte plek om daarover te schrijven. Via de blog-community leer ik nieuwe mensen kennen en ik heb met een aantal van mijn vaste lezers ook een band opgebouwd. Sommigen herkennen zich in mijn verhalen. We begrijpen en steunen elkaar.

Mooi beeld
Zonder goede content begin je niks Ik haal mijn inspiratie uit alles om me heen: wat ik zie op het nieuws of in het dagelijks leven en natuurlijk mijn diabetes. Een goede blog heeft naast een goede inhoud wat mij betreft ook mooi beeld dat de content ondersteunt.

Creatief zijn
Iedereen kan bloggen. Het is handig als je zelf een beetje verstand hebt van development en design, maar dat is niet noodzakelijk. Er zijn online genoeg goede tools te vinden om je te helpen. En uiteindelijk draait het om de inhoud en je boodschap. Wees creatief en geef je eigen draai aan je blog.

Lauriëtte staat deze maand met haar verhaal in de Diabc. “Bloggen is mijn uitlaatklep”

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.