Home Forums Psychische klachten Hoe ziet jouw burn-out er uit?

Hoe ziet jouw burn-out er uit?

Beste allemaal,

Afgelopen oktober ben ik uitgevallen met burn-out verschijnselen. Compleet uitgeput en tot niks meer in staat. Na enkele maanden rust, mindfullness, weer gaan bewegen, nog gezonder eten, psycholoog, DVK, werk weer paar uur per week oppakken etc. Maarrrr… het oorspronkelijk probleem blijft hetzelfde die me ook in deze situatie heeft gebracht: Ik kan bij normale bloedsuikers 6,5-7-8, maar een +/- 20 minuutjes lopen/wandelen, bij wat in de tuin doen of boenen is binnen ene kwartier al mis. Daarna daalt de suiker als een raket met enorme spierpijn tot gevolg. Alle bloedwaardes zijn goed, hartslag blijft bij inspanning laag (lager dan 120)en bloeddruk is gezond. TIR van mijn 780G is 80+ en HBA1c = lager dan 53. Artsen weten het ook niet wat het kan zijn en gooien het alleen maar op “leer er maar mee leven en doe maar veel mindfulness”. Super frustrerend.

  • Dora

  Hallo,

  Ik zit al een half jaar in een burn out, in het begin waren mijn suikerwaarden torenhoog.
  Nu heb ik nog steeds een nuchtere waarde van rond de 10.
  Maar als ik teveel doe heb ik hetzelfde als jou en ook veel spierpijn. Dan word ik huilerig en bibberig. Te laag maar na wat eten weer te hoog.

  Ben nu aan het afbouwen van lorazepam en dat brengt alles weer in de war. Het is ellende.
  Huisarts heb ik niet veel aan, die adviseert de glicazide te verhogen naast de metformine.
  En weer in de rust te komen. Ik wil te snel zegt hij en dit is ook wel zo.
  Bij mij waren het niet de suikers die mij in een burnout hebben gebracht maar prive omstandigheden. En stress ontregelt natuurlijk alles in je lijf. Sterkte!

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.