Home Forums Behandelaren Hyperbare zuurstof therapie bij diabetes open wonden

Hyperbare zuurstof therapie bij diabetes open wonden

Hallo forum genoten

Zijn er op dit forum ook mensen die hiermee ervaringen hebben om moeilijk geneesbare open diabetes wonden hiermee te behandelen en hoe zijn jullie ervaringen hiermee ?

  • Hoi

    In Rijswijk is zo’n centrum en met de arts daar organiseer ik info avonden. Is er iets speciaal dat je wilt weten? In t diabetes café komt een bezoeker die daar in behandeling is geweest met uitstekend resultaat na amputatie van teen.
    Hartelijke groet. Nicolette

  • Hoi Nicolette.

    Dank voor je reactie . Doordat ik naast diabetes, COPD en hart problemen nogal veel medicatie gebruik en te vaak de bekende ” kuurtjes” en in combinatie met prednison krijg. Nu is in Friesland (Sneek) ook de mogelijkheid voor hyperbare zuurstof therapie voor moeilijk te genezen wonden. Zag op dit forum niets hierover en weet van niemand die zo behandeld is. Vooral door schurende kleding e.d. is de huid zo kapot en ontstoken ondanks preventieve behandeling/voorkoming hiervan toch meerdere keren dergelijke wonden/steenpuisten/drukplekken per jaar die ontstoken raken en zoek dus naar mensen die degelijke behandelingen hebben gehad met hyperbare zuurstof en hun ervaringen hiermee.

    Groet 6feet10 (25+ jaar Type 1 )

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.