Home Forums Hulpmiddelen Iemand ervaring met LibreView app in combi met Samsung SM-A151F?

 • T-vH

Iemand ervaring met LibreView app in combi met Samsung SM-A151F?

Ik heb een nieuwe gsm (Samsung SM-A515F) gekocht en de LibreView app gedownload en geïnstalleerd. Helaas lukt het me (nog) niet om te scannen. Voorheen had ik de Samsung A5 (2017) en daar heb ik inmiddels een jaar ervaring mee.
A.s. zondag ga ik mijn nieuwe sensor plaatsen en die dan opstarten met de reader en vervolgens scannen met mijn nieuwe gsm. Ik hoop dat het probleem dan opgelost is??
Iemand die er ervaring mee heeft en anders weet hoe ik het op kan lossen?
Alvast bedankt, met vriendelijke groet, Trees

 • Hoi

  Is de NFC chip ook geactiveerd,
  En geeft je mobiel ook een melding.

  Als je freestyllibre 2 gebruikt, kun je beste de reader gebruiken die geschikt is voor de freestyllibre2,anders zijn niet alle functies beschikbaar

  Je kunt ook opstarten met mobiel

  Hilbrand

  • Sang

  Hey Trees,

  Een reeds gestarte sensor proberen te scannen met nóg een telefoon gaat niet lukken. De sensor gaat namelijk “op slot” na de eerste telefoon, of na een uur nadat je hem gestart hebt met de reader. Wat jij voorstelt zou ik inderdaad doen; nieuwe sensor, activeren met de correcte reader en vervolgens scannen met de telefoon. Check ook banale dingen zoals; staat NFC aan, heeft de app alle benodigde machtigingen, staan de meldingen aan voor de app enz.

  Ik hoop dat het werkt.

  Groeten Sander

 • Je kan een oude sensor of eventueel de sensor wat je nu gebruikt met de nieuwe telefoon scannen,je krijgt dan een fout melding en dan weet je ook dat je telefoon het doet.

  • Ben42

  De gebruikelijke naam voor de Samsung SM-A151F is de Samsung A51.

  Mijn sensor werkt momenteel op 2 telefoons (en de reader):
  Reader 2 x mobiel
  Dit zijn achtereenvolgens de Reader / Samsung A71 / Sansung J5 (2016)

  Volgens mij zou de Samsung A51 geen probleem zijn. De plek voor de NFC reader moet je wel goed voor de sensor houden.
  Bij de A71 hoog naast de camera lensjes, bij de J5 in het midden achterop. Bij de A51 ook hoog bij de lensjes. Even heel langzaam heen en weer schuiven, om de plek te zoeken. Eerst het Libre programma opstarten, dan gaat het zoeken sneller.

  Met vriendelijke groet,
  Ben

  **)
  A51 wel de software geinstalleerd, maar mijn andere toestel wordt afgemeld als ik deze wil gebruiken, dus dat heb ik niet geprobeerd.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.