Home Forums Oproepen Ik ben M

Ik ben M

Hallo, ik heb me zojuist aangemeld bij dit forum en weet dus niet of ik mijn bericht hier kan en mag plaatsen. Maar ik wilde mij graag voorstellen.

Maar goed, ik ben M, 44 jaar en sinds 3 jaar bekend met type 2 diabetes. Drama toe nu toe. Van hypo’s tot hyper’s niet constante waarden en niet echt aandacht aan besteed, ben ik gaan zoeken naar lotgenoten.

Ik vind het heel moeilijk dat diabetes gebeuren. Depri gevoelens tot gevolg. Ook mede door totaal geen beweging en dus een doodse conditie waar ik geestelijk depri van werd.

Ben deze week begonnen met kleine stukjes wandelen want naast mijn diabetes heb ik nog meer lichamelijke blijvende klachten waar ik rekening mee moet houden.

Sinds 5 weken heb ik thuis zorg want ik maakte er zelf een zooitje van. Ze komen 2x per dag prikken/ spuiten 24/7.

Ik ben begonnen met metformine maar daar kreeg ik last van. Nu, opnieuw de instel fase, maak ik gebruik van Tresiba en NovoRapid die ik al een paar jaar gebruik.

Afijn, ik ga mijzelf hier wat wegwijs maken en vragen stellen, bloggen of wat dan ook want buiten 1 kameraad om heb ik niemand waar ik tegen kan praten op sociaal vlak.

Van Gelderland verhuist naar limburg heeft mij m’n vrienden gekost helaas. Maar ja het is niet anders. Ik ben alles behalve zielig al merk ik toch dat mensen om mij heen dat wel eens denken. Ze hebben dan empathie voor mij.

Nou wil je meer weten stel gerust vragen. Voor de rest zullen jullie mij hier en daar wel verschijnen.

Warme groet,
M

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.