Home Forums Nieuw met diabetes Vraag over Autonome neuropathie

Vraag over Autonome neuropathie

Hoi iedereen, ik ben hier nieuw en wil me even voorstellen, ik ben een vrouw van 44 en al 21 jaar diabetes met een pompje en nu ook een sensor. Regelmatig blaasontstekingen en en al 3 keer in het ziekenhuis gelegen met nierbekontsteking. Twee maanden geleden in het ziekenhuis gelegen met onmeetbare waarden nu schiet ik van hypo naar hyper en weer terug de standen van de pomp al meerdere keren veranderd maar werkt nog niet echt Dat is nu ongeveer 2 maanden geleden en we krijgen het niet meer goed, vandaar de sensor!

Nu heb ik neuropathie sims 3 en retinopathie met 17 laserbehandelingen. Deze week weer naar de dvk en diëtiste geweest en nu had zij het over autonome neuropathie omdat ik na het eten altijd laag zit, darmproblemen heb altijd op mijn kop sta van de maagproblemen en een veel te snelle hartslag heb. Deze vorm van neuropathie ken ik niet…..
Zijn er hier mensen die dit herkennen.
Lieve groetjes van een diabeet met veel vragen!!

  • saren

  Hallo ik ben nieuw hier heb al 12 jaar diabetes ben 52.
  ik heb al een paar weken last van mijn duim kan het alleen recht houde buigen wil haast niet als er druk opkomt doet het mij zeer en als ik het probeer te buigen wil het haast niet en als het gebeurt dan gaat het knikken heel vreemd en is wat dik .en huid ziet glad en steeds van die stekende pijn heeft dit ook met mijn diabetes te maken? Herkend iemand dit?

  • marit

  Hallo Saren. Je had even een eigen item aan moeten maken. Heb deze evenngerapporteerd want je staat nu in blossem haar item over autonome neuropathie.

  • marit

  http://www.diep.info/Diabetes-educatie-Complicaties-Nadere-info-module-Meer-over-neuropathie-Autonome-neuropathie
  Blossem hier kun je wat meer info vinden. Ik weet dat hier op het forum mensen zijn die er ook last van hebben. Ik heb het zelf niet.

  • marit

  http://www.mortele.info/patienteninfo/hand/quervain_tendinitis.asp

  Saren dit is het misschien? Ik had het zelf ook ben toevallig afgelopen dinsdag geprikt door demhuisarts, is nu eennstuk beter.
  peesontstekingen kunnen een gevolg van je diabetes zijn. Ik heb er zelf veel last van. Ik ben al tig keer geprikt voor trigger vinger, geopereerd aan twee trigger fingers en aan carpaal tunnelsyndroom beide handen. Nu dus ook de duim erbij.

  Het hoeft dit niet te zijn kan ook nog artrose duimgewricht zijn of iets anders. Beste even bij je dokter langs gaan.

  • saren

  Oke bedankt ik zou dan wel ff naar mijn huisarts moeten want het wordt alleen maar erger.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.