Home Forums Hulpmiddelen I’m going to the chapel…

I’m going to the chapel…

Hallo,
Zoals de titel van dit bericht wel doet vermoeden, ga ik trouwen! Jippie! Volgend jaar, hopend dat corona geen roet in ons feest strooit..
Maar, nu de vraag: waar laat ik mijn pomp op de trouwdag? Normaal gesproken draag ik hem in een band om mijn buik, maar in de zomer ook wel eens in mijn bh.
Zijn er mensen die hier tips voor hebben? Of ervaring mee hebben?
Ik hoor het graag

  • daven

  Gefeliciteerd ,neej heb niet zoveel verstand van pompen maar ik ben op zoek gegaan voor je (als man zijnde lol)
  mijn voorkeur gaat hier naar uit :-)

  https://www.diace.be/a-53792151/draagbanden/garter-pump-kousenband-pomptas/#description

 • Leuk, gefeliciteerd!

  Tja, “daven” heeft wel een heel goed punt natuurlijk; als ik aan een trouwjurk denk, zie ik dat voor mij als iets wat meer naar beneden wijder uitloopt. Hoger op is het meestal vrij strak, daar verstop je niets.

  Maar als je een trouwjurk uitzoekt; jij bent echt niet de enige met een “speciaal verzoek”!
  Je zou het aan kunnen geven en zij weten echt wel raad daarmee.

  • Anke

  Gefeliciteerd! Hopelijk gooit Corona geen roet in het eten.
  wat de pomp betreft:
  Misschien is het mogelijk om een zakje aan de binnenkant van de jurk te laten maken? Wel goed opletten waar, je moet misschien met het uitzoeken van de jurk al hierover nadenken, bij sommige modellen misschien niet mooi om je pomp ergens onder te doen.
  Een band om een been, klinkt inderdaad als een goede oplossing, maar:
  Ik heb geen goede ervaringen met een band om mijn been. Diegene die ik heb (via dvn winkel, paar jaar geleden) heeft een soort jarretelgordeltje, en moet dan worden vastgezet aan je slipje. Erg lastig als je naar de wc gaat, gaat los. Met een lange trouwjurk is naar het toilet gaan al lastig, dus dat vind ik geen aanrader.
  Ik zie dat ze deze nu niet meer hebben, maar een andere (beenzakje met antislipstroken). Maar daar is ook een negatief gebruikersbeoordeling over.
  Als ik een jurk draag, hang ik de pomp meestal aan m’n bh met een zakje, maar ook dat zie je zitten met een strakke jurk (die ik dus liever niet draag).
  Je zou ook over je slipje nog een strakkere onderbroek kunnen dragen en dan de pomp in die strakke onderbroek. Dat doe ik ook wel eens. Dat zie je niet als je jurk wijd uitloopt.
  Ik hoop dat je een goede oplossing vindt.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.