Home Forums Medicijnen Insuline gezocht

Insuline gezocht

Beste leden,

Ik weet dat dit vrij controversieel is en not done. Maar dit is wel levensbedreigend aan het worden als er niet snel iets word geregeld.

Ik ben opzoek naar insuline. Deze is voor een uitgeprocedeerde dus ilegale asielzoeker. Ik heb geprobeerd dit online te bestellen, de enige site die dit aanbied blijkt nep te zijn. En ik mijn centen dus ook kwijt ben (www.kwaliteitmed.com). Wie o wie kan mij helpen?

Groet

 • ga naar een apotheek, of een hulpverleningsorganisatie als het Leger des Heils, die zullen vaker met dat bijltje gehakt hebben.

  Een website die dat soort assortimenten verkoopt kun je op je blote voeten aanvoelen dat het niet deugt.

 • Hier is een landelijke regeling voor. De lijst met gecontracteerde apotheken kan je vinden op:
  https://www.hetcak.nl/zakelijk/regelingen/onverzekerbare-vreemdelingen/informatie-per-beroepsgroep/apotheken

  Ook voor buiten de kantooruren is een regeling: de dienstdoende apotheek kan dan declareren bij een gecontracteerde apotheek. De dienstdoende zijn vaak die van de ziekenhuizen.

 • De site wat u stuurt daar kun je alleen maar declareren als je een Ukraïnse vluchteling geholpen hebt. Ik moe treedt nog aan insuline zien te komen.

  Heeft niemand hier een flesje over. Ik weet dat het ilegaal is maar de persoon heeft het echt nodig binnenkort is zijn voorraad op.

  Help aub

 • Neen, er staat een landelijke lijst met apotheken die gecontracteerd zijn om juist aan onverzekerde vreemdelingen medicijnen te leveren. Eigen bijdrage € 5 per receptregel.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.