Home Forums Nieuw met diabetes JE KAN ER OUD MEE WORDEN, leven met een chronische ziekte

JE KAN ER OUD MEE WORDEN, leven met een chronische ziekte

48 jaar geleden werd ik in het diepe gegooid toen bij mij diabetes werd geconstateerd.
Mij vastklemmend aan een weegschaal en zwaaiend met mijn dieetlijst probeerde ik zo goed mogelijk mijn hoofd boven water te houden. Een uitdaging die niet makkelijk was met al die geboden en verboden. Regelmatig ging ik dan ook kopje onder. Gelukkig bleek de Diabetes Vereniging Nederland over goede badmeesters te beschikken die mij leerden hoe het hoofd boven water te houden.

5 jaar geleden sprong ik zelf in het diepe door mij op te geven voor een cursus Creatief schrijven van het LOI en ging ik mijzelf uitdagen tot het schrijven van een boek.
Ook tijdens het schrijfproces kostte het mij soms moeite om het hoofd boven water te houden. Mijn vastberadenheid en de feedback die ik van verschillende kanten kreeg gaven echter mij de support die ik nodig had.

En nu is het zover!
Met trots kan ik melden dat mijn boek JE KAN ER OUD MEE WORDEN, leven met een chronische ziekte, vanaf heden verkrijgbaar is!
Het is niet zomaar een boek over diabetes, nee, het is een familiegeschiedenis die een periode van 160 jaar omvat. Diabetes vormt zoals eerder vermeld hierbij de rode draad.

Nieuwsgierig geworden of wil je meer weten? Kijk op mijn website http://www.arjenburinga.nl of stuur mij een bericht op info@arjenburinga.nl

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.