Home Forums Behandelaren Langzame levering Medtronic, wie herkent dat?

 • Pieb

Langzame levering Medtronic, wie herkent dat?

Als gebruiker van een Medtronic insulinepomp met een sensor ben ik afhankelijk van de service van Medtronic. De sensor is voor mij onontbeerlijk, omdat ik als Addison patiënt moeilijk instelbaar ben. Ik sport regelmatig en daarvoor is de sensor eveneens noodzakelijk. Nu flikt Medtronic het mij voor de tweede keer: ik heb een oplader (charger) nodig voor het batterijtje (guardian link) van de sensor. DIE HEBBEN ZE NIET OP VOORRAAD!!!!!! Moeten ze bestellen en dat duurt op zijn minst een week!!! Dat is voor mij onbegrijpelijk, zit ik al die tijd zonder sensor!!! Het heet toch continue glucosemonitoring? Dan moet Medtronic wel aan die voorwaarden van continuïteit kunnen voldoen.
Ik vraag me af: zijn er meer mensen die tegen dit probleem aanlopen? Dan heb ik het niet over de sensoren, maar over de aanverwante accessoires. Eerder al had ik een nieuwe guardian link nodig, die kon ook niet direct geleverd worden. Gelukkig hielp mijn ziekenhuis via de regiovertegenwoordiger van Medtronic mij toen uit de brand. Graag hoor ik jullie reactie.

 • Hoi Pieb

  Ik kan je frustratie goed begrijpen. Ik ken dit probleem niet bij Medtronic, maar heb wel problemen gehad met de levering van testcassettes voor de meter: meerder malen niet aanwezig ‘vanwege een verhuizing’; onbegrijpelijk.
  Hetzelfde is me meerdere malen gebeurd met epilepsie medicijnen waar ik niet zonder kan.
  Ik voel me onveilig als ik niet op noodzakelijke medicatie kan rekenen.
  Ik bestel mijn medicatie nu ruim op tijd om niet weer in de problemen te raken.

 • Ik heb maandag mio infuussets besteld en die komen volgende week waarschijnlijk binnen, terwijl dit normaal ook de volgende dag er is. En ze gaven aan dat ook de levering van reservoirs een probleem is geweest.
  Ook de levering van sensoren is problematisch.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.