Home Forums Oproepen Leefstijl Diabetes

Leefstijl Diabetes

Herkent u dit?

U heeft type 2-diabetes, u moet werken, u moet de (klein)kinderen naar school brengen of hebt andere dagelijkse verplichtingen. Hierdoor heeft u nauwelijks ruimte meer voor het volhouden van een gezonde leefstijl. Het zou handig zijn als er iemand heel de dag mee kan lopen om u te helpen met deze uitdaging.

Dit onderzoek zoekt naar factoren die kunnen helpen bij het volhouden van een gezonde leefstijl op lange termijn. Een gezonde leefstijl volhouden is bij diabetes extra belangrijk. Met een gezonde leefstijl voelt u zich beter, heeft u een kleinere kans op ernstige complicaties van diabetes en zelfs de kans om te stoppen met diabetes medicatie.

Het volhouden kan helaas erg lastig zijn om verschillende redenen die per persoon verschillen. Met dit onderzoek willen wij erachter komen wat zou kunnen helpen voor mensen met diabetes om een gezonde leefstijl vol te houden. Onderliggende psychologische factoren zijn belangrijk voor het veranderen van leefstijlgedrag, maar er is jammer genoeg nog weinig onderzoek gedaan naar deze combinatie. We zijn geïnteresseerd in uw ervaringen om samen met echte patiënten meer te weten te komen over deze factoren.

Naast dat u meewerkt aan een fantastisch project en grootschalig wetenschappelijk onderzoek, kunt u bij deelname aan het onderzoek meedoen met een loterij met leuke prijzen. Ook zullen we u na afloop van het project een samenvatting van de bevindingen toesturen.

Klinkt goed, hoe doe ik mee?
Fijn dat u interesse heeft, belangrijk is dat u voldoet aan onderstaande voorwaarden:

U heeft Diabetes Type 2
U bent 18 jaar of ouder
U spreekt vloeiend Nederlands

Voor deelname klikt u op de onderstaande link, en klikt u op de onderstaande knop: Aanmelden.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.