Home Forums Behandelaren Levering Freestyle producten bij Diabeteswinkel

Levering Freestyle producten bij Diabeteswinkel

Ik gebruik naar volle tevredenheid de Freestyle Insulinx meter en bestel de teststrips sinds een tijdje online bij de diabeteswinkel.
De laatste keer kreeg ik opeens een andere meter (ander merk) met bijbehorende strips toegestuurd, met de mededeling dat er een probleem is met de bevoorrading van Freestyle strips.
Toen ik erover belde mocht ik het pakket terugsturen en inmiddels heb ik ook weer nieuwe Freestyle strips ontvangen, maar men zei er wel bij dat de bevoorrading in de toekomst een probleem zou kunnen blijven en dat ik misschien beter over kan stappen op een andere meter.
Mijn verzekering vergoedt Freestyle gewoon, daar zit het probleem dus niet.
Het geeft een onzeker gevoel dat dit in de toekomst nogmaals voor kan komen.

Hebben andere gebruikers hier ook problemen mee ondervonden?

    • HansR

    Bij Mediq niet in de zin dat Freestyle producten helemaal niet leverbaar waren, wel eens dat er een kleinere of grotere verpakkingseenheid werd geleverd dan anders. Maar dat maakt voor het product zelf weinig uit.

    • Momo

    Ik heb dezelfde ervaring als Hansr, heb dit keer dezelfde hoeveelheid strips in kleinere verpakkingseenheden gekregen, maar heb geen indicatie ontvangen dat er problemen zouden zijn met de bevoorrading (bij Mediq)

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.