Home Forums Hulpmiddelen Leveringsproblemen infusieset medtronic minimed mio advance

Leveringsproblemen infusieset medtronic minimed mio advance

Zijn er meer mensen die ook net als wij al 2,5 week aan het lijntje gehouden worden over de levering van de minimed mio advance van medtronic. Wij zouden al weken nieuwe infusieset krijgen maar er schijnt een leveringsproblemen te zijn. Niemand kan garantie geven wanneer deze geleverd worden.
Ik heb via via nog paar sets gekregen maar na dit weekend zit ik absoluut zonder. Van mijn diabetes verpleegkundige mag ik geen andere sets gebruiken aangezien ik erg veel problemen heb gehad bij het instellen van de pomp en met de infusiesets. Weet iemand waar ik nog sets kan aankomen. Zowel medtronic als de groothandel zegt niets te hebben. Hoe is dit mogelijk?

  • Ben55

  Je zit zonder en de dvk wil niet dat je een andere set gaat gebruiken. Heeft de DVK ook een oplossing voor na dit weekend?

  Btw Het is tegenwoordig schering en inslag dat medicatie niet leverbaar is. Wat daarvan precies de oorzaak is ligt per medicijn weer anders, maar vaak heeft het met verzekeraars en vergoedingen te maken.

  • corrus

  Tja… de kan DVK gemakkelijk praten…
  Dan maar een keer beter haar duidelijk maken dat deze voorlopig geen levering mogelijk is, dan zal ZIJ met een oplossing moeten komen.
  De Mio Advance is nu eenmaal populair en iedereen wil zo’n ding… maar is beslist niet echt nodig…
  Hij is wel heel gemakkelijk in het gebruik.

  • Ben42

  Van mijn diabetes verpleegkundige mag ik geen andere sets gebruiken aangezien ik erg veel problemen heb gehad bij het instellen van de pomp en met de infusiesets.

  Misschien toch proberen aan een andere infusieset te komen waarvan de naald dezelfde eigenschappen heeft, met name de lengte van de naald en volgens mij ook het loodrecht aanbrengen. De naald zit dan tenminste op dezelfde plaats. Natuurlijk mag de DVK ook met een andere oplossing komen.

  In mijn FreeStyle Libre groepje (whatsapp) heb ik aangegeven dat er iemand verlegen zit om de mio infusieset. Misschien reageert er iemand. Zelf gebruik ik de quickset met een naaldlengte van 9 mm.

  Vriendelijke groet,
  Ben

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.