Home Forums Hulpmiddelen Libreview geen data overdracht

 • Yo

Libreview geen data overdracht

Hoi!
recent moest ik op verzoek van mijn verpleegkundige de data van mijn FSL2 via Libreview uploaden,
dit lukte helaas niet door nog onbekende reden, wel kreeg ik het advies om de laatste stuurprogramma`s te downloaden en installeren (nadat de oude grondig waren verwijderd…) helaas ook met DIE drivers v 3.2.2 geen verbinding, contact gezocht met Abbot, antwoord gekregen dat de drivers v 3.3.2 een “error” bevatten ( leuk als je zelfs heden op de Libreview site wordt verwezen om v 3.2.2 te installeren!!!!), Abott gaf in de mail verder een link met drivers v 3.3.1 om deze te installeren , je raadt het al… nog steeds problemen.

Heeft iemand, ook met wat oudere besturingssysteem zoals Win7, Win 8 wel geslaagde data overdracht en met welke versie van stuurprogramma`s.

Prettige dag!

  • Kobus

  Je kunt een Linux variant installeren . (Mint, Ubuntu)
  Snel, slank, betrouwbaar en geen gedoe met drivers.
  Anders toch maar de upgrade naar W 10/11

   • Yo

   Kobus, dat is een optie inderdaad, misschien als ik morgen tijd heb dit in een VM kan installeren en proberen.
   Heb inmiddels nogmaals contact gehad met Abbott over dit probleem, om een lang verhaal kort te maken zouden dit en gerelateerde problemen op 5 januari met de komst van nieuwe drivers opgelost moeten zijn.
   Ik kreeg op de vragen die ik stelde niet echt een bevredigend antwoord…echter mijn onderbuikgevoel wijst richting beveiliging en beveiligingsprotocol tijdens de data overdracht.

    • Yo

    Inmiddels Win10 in een Vm getest: data overdracht zonder problemen…

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.