Home Forums Nieuw met diabetes Lid zijn?

 • JoostJ

Lid zijn?

Ongeveer 50 jaar geleden min of meer verplicht lid geworden. Later opgezegd en daarna weer lid geworden. Nu ga ik weer opzeggen omdat ik van het handelen van DVN onacceptabel vind.
Na zo’n kleine 1000 hypo’s, 4x in de tunnel gezeten en diverse hartinfacten gaan niet alle dingen zoals ze zouden moeten gaan zeker niet bij DVN..
Mijn bijdrage aan DVN was te negatief. Omdat FreeStyleLibre niet naar behoren werkte en helaas is dit de grootste sponsor van DVN dus geen steun voor mij.
Nu heb ik door omstandigheden en mijn schuld een lidmaatschapsrekening van ongevee 25 euro niet op tijd betaald en krijg ik een boete van 40 euro plus over het bedrag nog een rente in rekening gebracht. Schandalig.
Nu wil ik opzeggen maar DVN maakt het zo ingewikkelt op haar site dat ik niet weet hoe hetr “makkelijk”zou moeten gaan.

 • ik heb in het verleden ook problemen met de DVN gehad, heb het na een aantal keer bellen / emailen opgegeven. En gewoon niet meer betaald.
  Wél even je mailtjes bewaren .. als er een incassoburo op je afgestuurd wordt, heb je bewijs.

 • JoostJ,

  Ik vind je reactie nogal chaotisch. Ik zie o.a. niet in waarom de DVN moet worden aangesproken over de werking van de FreeStyleLibre……. Ben je al bij de fabrikant geweest?

  Ik zou zeggen ga even rustig zitten en lees je stukje nog even terug. En probeer je te verplaatsen in de archeloze lezer die dit leest en die denkt “wat staat er nu eigenlijk?”
  Ik heb m’n hypo’s in de 41 jaar die ik lid ben van de DVN niet geteld zoals jij.

  Laat onverlet dat ik je wel sterkte wens.
  Mooi weekend en mooie Kerst.

 • Ik begrijp ook niet alles van je bericht. Op de site staat dat je op 2 manieren kunt opzeggen en tenminste 1 maand voordat je lidmaatschapsjaar afloopt.
  Wat ging er mis?

  Je betaalt het lidmaatschap in 2 delen, wat ging er mis dat je niet op tijd betaalde? Kon je niet beter automatish machtigen zodat je jezelf een boete bespaarde?

  Is er niet medisch/medicamenteus ingegrepen met zoveel hypo’s?

  Kortom, waarom ben je nu zo boos, wat is er schandalig aan de boete, wat neem je DVN precies kwalijk, wat lukt er niet met opzeggen en kun je dat niet door iemand anders laten doen als het niet lukt? Fijn weekend

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.