Home Forums Hulpmiddelen Lijm verandert fsl

  • pluis

Lijm verandert fsl

Ik had steeds een allergische reactie op de lijm van de fsl. Er zaten rode natte blaren op de plek waar de fsl gezeten had. Ik heb via het ziekenhuis vernomen dat de lijm verandert is. Ik heb de sensor weer gebruikt zonder poespas en heb inderdaad geen blaren meer. Ook jeukte de sensor niet meer. Voor mij werkt het nu. Omdat het lastig is erachter te komen dat de lijm verandert is laat ik hier dit bericht achter. Ik hoop de sensor nu door meer mensen te gebruiken is. Ik ben in ieder geval geholpen en heel erg blij dat ik de fsl weer kan gebruiken.

  • Nadat ik vorig jaar met twee sensoren van een nieuwe partij het idee had dat de lijm veranderd was, bleek bij sensor 3 t/m 7 dat niet het geval. De rode plekken waren weer terug en ze plakten ook prima. Dat plakken was bij de eerste twee niet zo best, die moest ik met tape vastzetten.

    Nu heb ik al bij drie sensoren met vervaldatum 31 juli 2020 geen rode plekken meer en ze plakken prima. Nummer vier gaat er maandagavond af.

  • Eventueel kun je misschien als alternatief hier iets vinden? Ik vond het een goed verhaal en leuke producten ook: https://kaio-dia.nl/2019/06/28/help-de-sensor-laat-los/

    Misschien kun je er iets mee? Sowieso maar weer een voorbeeld van ‘gedoe’ rond diabetes wat eigenlijk helemaal niets te maken heeft met de ziekte zelf maar met de practische zaken er om heen….

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.