Home Forums Oproepen Luister naar je Lijf Challenge

Luister naar je Lijf Challenge

Hoi allemaal,

Mijn naam is Judith van den Reek en ik heb een zeldzame vorm van neonatale diabetes. Ik werk als leefkrachtcoach voor mensen met een chronische ziekte. Na zelf jaren te hebben geworsteld, wil ik nu andere chronisch zieke mensen helpen om op een positieve manier met hun aandoening om te gaan. Wat ik zelf heb ervaren (en ook bij mijn coachees zie) is dat het soms heel lastig is om naar de signalen van je eigen lichaam te luisteren en dat ze steeds weer over (fysieke) grenzen gaan, waardoor klachten verergeren. Herkennen jullie dat ook?

Als dat zo is, dan heb ik misschien iets leuks voor je. Ik ben een namelijk een challenge aan het organiseren met de toepasselijke naam: Luister naar je Lijf Challenge.

In deze superleuke challenge leer ik deelnemers hoe ze weer in contact kunnen komen met hun lichaam en gaan luisteren naar wat het nodig heeft. De Luister naar je Lijf Challenge vindt plaats van maandag 4 t/m vrijdag 8 november a.s. Meedoen is geheel GRATIS!

Mensen die meedoen krijgen volgende week elke dag via e-mail een video en een praktische oefening om direct mee aan de slag te gaan. Daarnaast heb ik voor iedereen een Luister naar je Lijf Dagboek gemaakt en krijgen ze toegang tot een besloten Facebook-groep om inzichten met elkaar te kunnen delen (niet verplicht).

Meer informatie via: http://judithvandenreek.nl/coaching/luister-naar-je-lijf-challenge/

Ik zou het superleuk vinden als je meedoet!

Hartelijke groet,

Judith van den Reek

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.