Home Forums Psychische klachten Mama van 2 zoekt lotgenoten contact

Mama van 2 zoekt lotgenoten contact

Ik ben mama van 2 kinderen en heb sinds mijn vijfde diabetes.
Ik ben nu 34 jaar oud.
Ik merk dat,sinds ik moeder ben me erg eenzaam voel.
Het gevoel van altijd maar dealen met me suiker en het opvoeden van mijn kinderen.
Ik zit echt niet lekker in me vel.
Heb in het verleden hulp gehad maar mis gewoon het contact met mede lotgenoten!
Dus mocht je het fijn vinden reageer!
Omgeving rotterdam.

 • Dit is wel herkenbaar.
  Hier een alleenstaande vader met een zoon van 14 die bij mij woont. Zelf heb ik 11 jaar DM1. Kinderen hebben eist veel tijd en zeker als je alleen bent ben je toch best gebonden aan huis en de aandacht voor je kids. Zelf ook meegemaakt dat ik bij veel leuke activiteiten of zo moest afhaken omdat junior geen oppas had of ziek was of zo. Uiteindelijk kan je wereldje daar best heel klein door worden, dat heb ik ook ervaren. Nu hij 14 is is dat gelukkig wel een stuk minder. Alleen thuis blijven wordt als leuk gezien. Dat levert trouwens weer een andere zorg op… Welke puinhoop tref je aan als je thuis komt :)
  Dat je DM maakt het ook niet makkelijker. Dan voel je jezelf ook soms niet 100%. Dan is het dubbel. De zorg voor je kids en voor jezelf. Of als je juist eens de kans hebt om iets te gaan doen dat de diabetes dwars ligt.
  Maar goed dat je van je laat horen en contacten zoekt!

 • sandra85, we nemen jouw oproepje mee in de ledennieuwsbrief voor type 1. We verwachten dat er heel veel leden van DVN zijn die zich in jouw verhaal herkennen… Sterkte!
  Groetjes Heleen

 • Dank jullie wel!

 • Hi sandra,
  Ik woon in Schiedam en heb al bijna heel mijn leven diabetes. Ik heb het vaak moeilijk met wat de ziekte heeft aangericht en nog kan gaan aanrichten. Dat je nog 2 kinderen op moet voeden is een hele zware taak en heel veel respect daarvoor. Als je het fijn vindt kunnen we er wel eens over praten. Het lijkt mij ook fijn om lotgenoten te leren kennen!

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.