Home Forums Oproepen mede Diabeten gezocht :)

 • Skrt1

mede Diabeten gezocht :)

Hoi,

Ik ben eigenlijk op zoek naar iemand die ook met mij over de diabetes wil praten en ervaringen wil delen. En hoe anderen met Diabetes omgaan.
Dit kan ik met niemand delen omdat ik niemand ken met diabetes en geen vrienden of familie heb om het mee te delen.
Wel heb ik een partner maar die heeft geen tijd en interesse.
Ik ben meestal vrolijk en positief maar kan dit niet niemand delen.
Nee ik ben niet zielig of op zoek naar medelijden integendeel zelfs.

Ik hoor graag :)

 • Hoi ik ben petra en heb 2 weken geleden gehoord dat ik teveel suiker heb…zit nu ook in de mallemolen van de huisarts..dietist…dacht eerst dat t een foutje was ..maar suiker is echt hoog..

 • Beste,

  Ik las jou oproep aangaande mede diabeten gezocht ikzelf heb op diabetes type 1 al meer dan 45 jaar ervaring, ik kreeg op mijn elfde al type 1 diabetes. Ikzelf heb geen enkele moeite met deze rotziekte althans zo zeggen mensen dit vaak, ikzelf noem het geen rotziekte maar men moet het hoe moeilijk het soms is volledig accepteren. Want als je het niet accepteert gaat de diabetes zijn eigen leven lijden met later alle gevolgen van dien. Mijn devies is pluk de dag, zelf ben ik ook positief en geniet als het even kan van het leven samen met mijn lieve vriendin. Je kunt als je wilt altijd over je diabetes praten met mij en over jou eigen ervaringen. Ikzelf heb geen enkele moeite ermee om met dit iemand te delen, ik zeg maar zo je bent er om iemand te helpen ik kan me ook voorstellen dat jou behoefte groot is aangezien jij je ei graag kwijt wilt. Concluderend ben ik hier in bereid om mijn ervaringen met jou te delen. Ik hoor graag van je.

  Met vriendelijke groet,

  Michel Janssen

  • Annee

  Hier eigenlijk hetzelfde. Ik ken niemand in mijn omgeving en vind het fijn om af en toe dingen die je tegen komt gerelateerd aan diabetes 2.

  Groeten Anne

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.