Home Forums Medicijnen medicijn niet leverbaar

medicijn niet leverbaar

Net bij de apotheek geweest om weer alles op te halen voor 3 maanden. Alleen was er geen Glimepiride. Niet leverbaar, en ze weten niet hoe lang het gaat duren. Nu heb ik gelukkig nog voor de komende twee weken. volgende week vrijdag weer bellen of ze al wat meer weten. Wie heeft er ook leverings problemen? Ik heb dit zelf nog nooit meegemaakt.

 • Gebruik het genoemde medicijn niet, maar ook ik en mijn vrouw hebben dit soort (vreemde problemen) niet helemaal.
  Ze hebben vaak een excuse in de zin van “het bevat dezelfde *werkende stof*, dat klopt maar de stoffen rond dit gedeelte kan kan wel degenlijk voor verandering in reacties van je lichaam betekenen.

  Ik zie het zo, alles gaat naar de verdommenis mensen en zorg voor mensen kan ze niet schelen.

  • BertW

  @natasja 12

  Via onderstaande link kun je de stand van de leveringsproblemen volgen. Type eerst het betreffende medicijn in (je krijgt meestal enkele suggestie als pull down) klik deze aan, zoek vervolgens de dosering die je gebruikt. Klik eventueel op het linker bolletje met + voor meer uitleg.

  http://www.farmanco.knmp.nl

  Gr. Bert

  • Chaim

  Je kunt op deze pagina volgen wat er met de levering van Glimepiride gebeurt: https://www.farmanco.knmp.nl/geneesmiddel/1774-Glimepiride.html
  Afhankelijk van het fabrikaat van de versie die jij gebruikt is jouw tablet of uit de handel of wordt op zijn vroegst in week 46 of 47 geleverd. Het is nu week 45.
  Zou dus net goed kunnen gaan.

 • Fiets je graag? beweeg je graag? Dan ga jij vast mee fietsen op 29 juni.
  We fietsen die dag voor de kunstalvleesklier. Hoe prachtig zou het zijn als dat wonderlijke apparaatje zo snel mogelijk gedragen zou kunnen worden? Vrij zijn, blij zijn omdat je geen angst meer hoeft te hebben voor al die akelige complicaties.
  Iedereen mag / kan mee doen. Alle soorten van fietsen zijn zeer welkom.
  Er fietst zelfs een moeder mee met haar kroost in de bakfiets. Hoe gaaf!! Dus ouders ….kom op!
  Enthousiast geworden?
  Ga naar onze site en meld je aan. http://www.fietstegendiabetes.n.

  We kijken naar je uit!

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.