Home Forums Psychische klachten Meedenkertje

Meedenkertje

Inmiddels vind ik het meedenken een irritante vorm van monodenken geworden. Wat mij betreft mag de moderator gaan ingrijpen.

 • Het is niet zo chic om een topic aan te maken over een andere gebruiker. Het zou beter zijn om de moderatoren een privéberichtje te sturen. Helaas zijn de moderatoren al tijden weinig actief en werkt de rapporteerknop sowieso al niet. DVN heeft zelfs een vacature voor de vrijwilligersfunctie van ‘mee-moderator’.

  • Momo

  Ik ben het eens met DrentscheAa dat dit niet de meest elegante oplossing is. Het lijkt er echter ook op alsof er minimaal toezicht is vanuit de moderatoren en mensen zoals ‘meedenkertje'(die alles waarschijnlijk wel heel goed bedoeld, maar wat star lijkt in haar opvattingen) worden dus niet of weinig gestuurd/gecorrigeerd. Het is prachtig dat er huisregels zijn waaraan iedereen zich moet houden, maar dan moet er wel iemand zijn die het naleven van die regels controleert …

 • Ik begrijp jullie opmerkingen. Voor mij gaf de doorslag dit toch te doen, omdat meedenkertje zich niet laat afremmen om de vervuiling van deze site te stoppen. Dit ondanks meerdere oproepen. Hopelijk geeft dit de doorslag voor deze persoon zich te beperken tot de relevante bijdragen.

 • Bedankt dat jullie zo meehelpen om de sfeer en kwaliteit hoog te houden! Dat waarderen we enorm.
  Het klopt dat het modereren minder actief gebeurt inderdaad. We hadden eerder een aantal goed ingewerkte vrijwilligers die dagelijks alles meelazen en modereerden. Onder meer door het overlijden van een hele actieve moderator en een (diabetes) burnout van een andere lieverd ligt het bijhouden van het DiabetesTrefpunt nu volledig bij de afdeling communicatie van DVN. En tja… onze afdeling is zwaar onderbezet en beredruk met bijvoorbeeld sociale media, flyers, magazines, dvn.nl, nieuwsbrieven, de voorbereidingen van Wereld Diabetes Dag in november en het jubileumjaar in 2020. Dat neemt niet weg dat het onze verantwoordelijkheid is en dat we het Trefpunt zo belangrijk voor onze achterban vinden dat we het fijne platform meer aandacht verdient.

  Warme groeten
  moderator Inge

   • Momo

   Bedankt voor de heldere uitleg en voor de ondernomen actie.

   Sterkte met de drukte. Ik hoop dat jullie snel nieuwe mensen vinden, zodat iedereen met plezier gebruik kan blijven maken van dit forum.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.