Home Forums Zwangerschap Meer insuline behoefte eerste trimester zwangerschap

  • meike

Meer insuline behoefte eerste trimester zwangerschap

Hi allemaal!!!

Ik ben nieuw hier.. Wat fijn een trefpunt voor diabetespatienten.
Ik ben zwanger, echt nog heel kort. Van de week positief getest!! Ben nogal angstig, want mijn vorige zwangerschap is geëindigd in een miskraam, waar ik nu weer angstig voor ben!! Ik heb namelijk meer insuline behoefte, dit was ook het geval bij de zwangerschap wat niet goed is gegaan!! Terwijl bij mijn allereerste zwangerschap de insuline behoefte juist omlaag ging… ik heb een prachtige dochter!!
Ik ben nu bang omdat ik weer meer insuline nodig heb tijdens eerste trimester dat dit weer misgaat!! Kan dit verschillend zijn per zwangerschap en heeft iemand ook meer insuline nodig tijdens eerste trimester??
Liefs

  • Beste Meike,

    Hier is precies hetzelfde het geval nog geen eerdere zwangerschap mee gemaakt. Maar ik hoor graag van je hoe het is afgelopen? Ik heb ook pas positief getest.

    Groet

  • Hoi! Hoe is dit bij jullie afgelopen? Ik ben nog net te vroeg om te testen, maar ik heb zo’n vermoeden dat het wel eens raak kan zijn. Daarbij: m’n waardes zijn van stabiel ineens onverklaarbaar “hoog”, rond 10-12, en dat met al behoorlijk extra insuline. Moeilijk goed recht te trekken sinds paar dagen. Daarvoor altijd heel stabiel en goed.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.