Mijn indrukwekkende verzameling zorgverleners

Ik houd van verzamelen. Ik wil altijd dingen compleet hebben. Wanneer ik een boek uitheb en daar een fijne tijd mee heb gehad, slaat direct de verzamelaar aan. Is er meer van deze schrijver te vinden? Is het onderdeel van een reeks? Nou, dan moet ik ze allemaal hebben en wel nu. Een groot deel van mijn geld gaat dan ook naar boeken toe. Je kan je levendig voorstellen dat onze boekenkasten uitpeulen en ja, dat is zo!

Zonder deze mensen zou ik vergaan van de pijn

Het verzamelen lijkt ook door te zijn geslagen naar zorgverleners. Ik spaar specialisten: een internist, diabetesverpleegkundige, uroloog, podoloog, oogarts, neuroloog, anesthesist en pijnpoliverpeegkundige. Allemaal heb ik ze nodig om mijn gezondheid te regelen.

Klik

Ik vind het nu al een indrukwekkende collectie en ik beschouw het wel een beetje als compleet. Ik ben stuk voor stuk blij met deze professionals. Ik heb een goede band met ze en spreek er elke maand minimaal 2.

Zonder deze mensen zou ik vergaan van de pijn en gaat het nog vaker een loopje met me nemen dan het ondanks hen al doet. Ik vind het van het grootste belang dat ik een klik heb met ze. Wanneer deze er niet is ga ik op zoek naar een geschiktere collega van hen.

Bedankje

Ook ontvang ik zorg van de gemeente middels de wet WMO. Ik heb een geweldig fijne rolstoel, een handige handbike en ons huis is verbouwd tot gelijkvloers leven met steun van de WMO.

Ook met deze mensen heb ik een fijne band. Zij zorgen er voor dat ik ondanks de neuropathie toch voluit kan leven en daarmee weer een stuk vrijheid heb. Ik acht mijn kwaliteit van leven hoog en dat heb ik vooral te denken aan al deze mensen! Mooi om ze met deze column te kunnen bedanken voor de fijne zorgverlening.

  • Mooi!

    • Maye

    Fijn om zo’n positief bericht te horen over zorgprofessionals en de klik die je kunt ervaren met hen. Super dat ze je zo goed helpen.

Wil je reageren op dit bericht, dan moet je ingelogd zijn met je account.